Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige week heb ik een nieuwe lens aangeschaft, dit is een Bresser lens 60mm macro f/2.8 volledig manueel. Ik ben superblij met deze mooie lens en heb al het één en ander uitgetest. Onder andere in Scheveningen en afgelopen dinsdag in de Dierentuin.

Ja Vorige week zondag ben ik helemaal naar onze meest populaire badplaats afgereisd om hier wat foto’s te maken van, rond en op de Pier. Het stormde aardig wat mooie luchten opleverde maar ook af een toe wat regen en zo nu en dan wat nat geworden van het Zeewater. Ook wilde ik nog lange sluitertijd foto’s maken maar dat ging niet echt goed met die harde wind en de foto van het Kurhaus in het donker ging al helemaal niet want toen begon het pas echt te regenen. Dus doen we die een andere keer nog wel een keertje, goede reden om nog eens terug te gaan toch.Natuurlijk zie de pier al van ver af liggen met het Reuzenrad en de bungee toren Dat reuzenrad is best imposant zo boven op die pier

Mooi gezicht zo

Ondanks de harde wind waren er toch nog paar waaghalzen die gingen kitesurfen

Boven op de pier kun je lekker Pierewaaien

Onderweg naar de top van de bungee toren Schitterende luchten  Hoger dan dit kan niet, nou zie je dat gele bakje, da’s nog net wat hoger Daar komt de volgende bui al weer aan Af en to breekt dan ook de zon door de wolken en dan krijg je dit Onder de pier doorkijken, tijd voor een lange sluitertijd. Zie dat rad draaien dan Deze vind ik zelf erg mooi, met de reflectie in het natte zand, hier was de wind net even iets gaan liggen. Deze maakte ik met mijn nieuwe Bresser Lens.Meestal probeer ik ook wel een Panorama foto te maken, hoewel deze niet helemaal 100% is vind ik hem toch mooi genoeg om te laten zien.

Er zijn natuurlijk nog meer foto’s en wellicht zet ik die in een album, maar eerst wordt het van de week nog even spannend want aanstaande dinsdag (7 november) ga ik mijn allereerste bruiloft fotograferen en dat is mega spannend maar ik heb er ontzettend veel zin in. Meer daarover in mijn komende blogs en natuurlijk nog de foto’s van ons bezoek aan de panda’s in Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

Ik wens jullie allemaal een fijne avond en ik zie jullie weer bij de volgende blog toch? en als je niet zo lang kan wachten kun je me volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Groetjes

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x