Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
2021

Laatste post van 2021.

Tja mijn laatste bericht van 2021, het is een vreemd jaar geweest maar dat geld natuurlijk voor heel veel mensen. Het is ook een jaar geweest waarin ik voor mezelf te weinig heb gefotografeerd en dat brengt me gelijk bij een goed voornemen voor 2022 veel meer fotograferen. Ik hoop dat ik ook meer fotoshoots mag doen en hopelijk kunnen we volgend jaar ook weer wat meer funshoots gaan doen met ons cool click cluppie en natuurlijk met de lightpaint groep.

In de tussentijd heb ik afscheid genomen van al mijn F lenzen en heb ik geïnvesteerd in z-lenzen, ik denk dat ik nu een mooie set heb waar ik voorlopig mee vooruit kan dus laat die opdrachten maar binnenkomen want ik ben er klaar voor.

Één van de redenen dat ik minder heb gefotografeerd is dat ik eind oktober een nieuwe baan heb aangenomen voor 39 uur per week en zeker in het begin was dit best pittig, niet qua uren maar qua werk waardoor ik na werktijd of in het weekend (zondag en maandag) eigenlijk geen energie meer had om iets te gaan doen.

Ik heb het trouwens wel enorm naar mijn zin bij mijn nieuwe werkgever. Daarnaast is mijn vrouw afgelopen maand geopereerd aan de galblaas en heeft hierdoor een paar dagen in het ziekenhuis door moeten brengen, gelukkig is ze weer aardig aan het op knappen.

Ik heb nog wel een paar foto’s gemaakt de laatste tijd waaronder de onderstaande serie, hier ben ik lekker met lange sluitertijden aan het spelen geweest. Deze foto’s kun je hieronder bekijken.

Dan heb ik nog een photoshop plaatje gemaakt naar aanleiding van een video tutorial van Adorama tv welke gepresenteerd werd door Gavin hoey. Deze foto heb inmiddels ook al kunnen zien op mijn instragram. Ik vind hem supermooi geworden.

 

En ik ben nog een keer op een mistige middag het bos in geweest om foto’s maken, dit viel eigenlijk erg tegen maar misschien was ik er met mijn hoofd ook niet helemaal bij omdat mijn vrouw toen in het ziekenhuis lag. 1 foto vond ik mooi genoeg om te laten zien maar misschien heb je deze ook al gezien op mijn facebookpagina of instagram.

Volgend jaar ga ik hopelijk weer veel meer mooie plaatjes maken en mooie momenten vastleggen want zoals ik eerder al aangaf heb ik dat het afgelopen jaar te weinig gedaan. Dit komt natuurlijk mede door Covid, maar ook grotendeels omdat ik er geen energie voor had.

Natuurlijk wil ik al mijn vrienden, volgers en fans heel erg bedanken voor alle berichtjes, reacties en meer van dat soort en weet dat dit enorm gewaardeerd wordt.

Morgen sluiten we het jaar af met gemengde gevoelens maar beginnen het nieuwe jaar met frisse en goede moed. Ik hoop dat jullie allemaal verstandig met de corona regels en het vuurwerk omgaan, laten we hopen dat we de Corona volgend jaar onder controle krijgen.

 

Hier laat ik het bij, Proost alvast voor het nieuwe jaar, stay safe en wees lief voor elkaar.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x