Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Drukke tijden

Drukke tijden

Het is inmiddels al weer 6 weken geleden dat ik mijn laatste bericht schreef over mijn vakantie in Italië. Nadat we terug waren van deze fantastische vakantie heb ik nog een week bij Postnl gewerkt en de week daarna ben ik begonnen met een nieuwe job bij Expert hier in Wageningen.

Drukke tijden dus.

De eerste weken waren behoorlijk intens, zo intens dat ik na een werkdag geen energie meer overhad om buiten werktijd nog iets te ondernemen. Maar langzamerhand begint het allemaal te wennen en heb ik het ondertussen reuze naar mijn zin bij Expert en met de Collega’s klikt het ook goed.

Mede hierdoor ligt het fotograferen een beetje stil maar langzamerhand krijg ik er weer zin in om erop uit te gaan sterker nog we zijn laatst naar een plek in Duitsland geweest met ons lightpaint groepje om (duhh) te lightpainten. Helaas ging dit niet helemaal zoals gepland, het plan was om eerst even de omgeving te bekijken om vervolgens ergens een hapje te gaan eten en om dan na het eten te gaan fotograferen.

Echter toen we eenmaal klaar waren met eten en weer naar buiten stapten bleek het te stortregenen. Hierdoor moesten we uitwijken naar plan B en  besloten we om naar een oude loods wat vroeger dienst deed als trein remise te gaan. Dit was een enorm grote hal met grote sleuven in de vloer en Graffiti op de muren, dus uitermate geschikt om met staalwol en andere lichtbronnen leuke plaatjes te schieten. Het nadeel was dat er minder tijd was overgebleven maar desondanks hebben we een enorm leuke avond gehad.

Het eerste plan was om in het stadje bij een sluis de foto’s te gaan maken,

Zoals je kunt zien is dit een leuke locatie en kun je overal bij en op en we hebben ook besloten om binnenkort nog een keer terug te gaan naar deze plek om alsnog de foto’s te maken die we in gedachten hebben.

Ook heb ik een paar weken geleden een nieuwe lens aangeschaft en wel de nieuwe Nikon 40mm f2 lens, deze lens heb ik ook gebruikt bij het lightpainten in Duitsland en heb ik met deze lens in het buitengebied van Wageningen een leuke fotoserie gemaakt.

Dan ben ik enige tijd geleden benaderd door Studentendrukwerk of ik met hun een samenwerking aan wilde gaan en hier heb ik mee ingestemd en deze keer mocht ik een 60×40 plexiglas print laten maken en in ruil hiervoor schrijf ik weer een stukje over deze print. Inmiddels heb ik een foto uitgezocht en ge-upload en nu ben ik natuurlijk enorm benieuwd naar het resultaat.

Eerst even een paar plaatjes uit mijn nabije omgeving, allemaal gemaakt met de Nikon z-5 en de nieuwe 40mm lens.

En dan nu de staalwol / lightpaint plaatjes welke we gemaakt hebben in die oude treinloods.

Het is een behoorlijk intensieve maand geweest en het zal met de aankomende feestdagen zullen de drukke tijden nog wel even aanhouden. De dagen vliegen met een noodgang voorbij maar zoals ik het eerder al aangaf heb ik het enorm naar mijn zin. Hierdoor heb ik wel minder tijd en energie om buiten het werk andere dingen te gaan doen en is ook het sporten is hier een voorbeeld van. De afgelopen maand ben ik dan ook niet in de sportschool geweest. Wel heb ik me voorgenomen om dit deze week weer op te pakken en om weer 2x in de week een uurtje te sporten.

Ook zijn we al weer nieuwe plannen aan het smeden om op een mooie locatie (wat dichter bij huis) ook een lightpaint sessie te doen. Dit wordt waarschijnlijk eind November, dus over 2 weken. Je kan me volgen op facebook als je op de hoogte wil blijven, hier post ik vaker foto’s en updates.

Nu ga ik wachten op DHL die mijn computer upgrade spullen moet gaan brengen vandaag.

Ik zeg een fijne dag gewenst en tot de volgende.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x