Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Eerst even wat rechtzetten, vorige week gaf ik dat ik een extra blogje zou plaatsen maar helaas door tijdsgebrek is dit er bij ingeschoten, maar één dezer dagen maak ik het goed. Ongeveer 3 jaar geleden voegde ik iemand toe aan facebook. We hadden over en weer commentaar op elkaars foto’s (in positieve zin). Een jaar daarna kocht ik een nikon 35mm lens van Paul, een lens die met veel plezier gebruik. We riepen toen al eens dat we een keer samen op wouden, dit hebben we een paar keer geroepen maar afgelopen zaterdag uiteindelijk gedaan. We hadden afgesproken in Rotterdam op de kop van zuid. Helaas zat het weer niet echt mee en was het ietwat nevelig en grijzig. Toch maar de camera erbij gepakt en fotograferen maar, lekker experimenteren met lange sluitertijden en filters. We zagen ook nog een groot transport door de erasmusbrug varen wat ook een spectaculair gezicht was. Na nog wat rondgehuppeld te hebben zijn we in een restaurant gaan zitten om ook de innerlijke mens te verzorgen en na een lekkere maaltijd, een drankje en leuke gesprekken zijn we in het donker verder gegaan met fotograferen.

Kort gezegd was het een zeer geslaagde dag in zeer goed gezelschap en we hebben al gezegd dat we dit vaker gaan doen en dit keer gaat het wat mij betreft geen twee jaar durem. Dank je wel Paul voor de gezellige dag.

Eerst de foto’s van het grote transport wat door de erasmusbrug kwam varen. Wat een stuurmanskunsten van de sleepboot kapiteins.

En natuurlijk de rest van de foto’s

Wil je nou niks missen en vind je het leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

 

Robert

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x