Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
April

April

Het loopt al weer tegen het eind van de maand April en toch is dit mijn eerste post van dit jaar. Nu kan ik allerlei excuses en redenen opnoemen waarom ik niet eerder berichten heb gepost, maar dat ga ik niet doen. Het komt erop neer dat het er gewoon niet van is gekomen tot nu toe. Er is de afgelopen maanden best veel gebeurd en heb ik zeker mooie foto’s gemaakt.

Daarnaast heb ik me verdiept in het portretteren van mensen en heb ik ontzettend veel tutorials bekeken op Youtube over alles wat er bij portretten komt kijken. Overigens ben ik hier nog steeds mee bezig want er is ontzettend veel te ontdekken en uit te proberen wat het portretteren aangaat.

Ook ben ik heel veel bezig geweest met mijn website echter is dit aan de voorkant niet echt te zien maar aan de achterkant is er veel gebeurd, ik heb onder andere een nieuw domein (fotoshootsvoorjou.nl) gekoppeld aan mijn website. Ook op mijn facebookpagina heb ik wat aanpassingen gedaan en heb ik een boekingsknop toegevoegd zodat je vanaf mijn pagina direct een shoot kan boeken. Iets dergelijks wil ik ook op de website gaan implementeren.

Ik ben er redelijk veel op uit geweest om te fotograferen alleen miste ik af en toe de motivatie om de deur uit te gaan maar dit zal iedereen wel eens hebben denk ik zo. Afgelopen zondag hebben we met een paar fotografen, modellen en een mua een leuke portfolio shoot gedaan op het hembrug terrein in Zaandam. Komende zondagavond staat er waarschijnlijk een light paint sessie op het programma en volgende week verzorg ik samen met een vriend van me een bruidsreportage, en eind mei staat er nog een familiedag op het programma.

Als we dan richting Juni gaan kunnen we ons opmaken voor een welverdiende vakantie in Schotland. Voorlopig staan er nog genoeg leuke dingetjes op de planning maar er moet ook geld in het laatje komen en daar kunnen jullie mij mee helpen. Kennen jullie mensen die een keer op de foto willen, een nieuwe profielfoto nodig heeft, een vrienden of vriendinnen shoot, een love of lifestyle shoot of misschien wel een bruidsreportage willen laat ze dan via het contact formulier op de website contact me mij opnemen.

de hoogste tijd voor wat foto’s dit is een kleine compilatie van de landschap en avond foto’s

dit is een kleine compilatie van het lightpainten

en tot slot nog een paar portretten

Natuurlijk is dit maar een kleine greep uit de foto’s die ik gemaakt heb.

Ik heb inmiddels ook een mobiel flitssetje aangeschaft zodat ik op locatie een beetje fatsoenlijk kan inflitsen en dit komt de foto’s zeker ten goede. Ik heb dit tijdens de shoot op het Hembrug terrein goed uit kunnen proberen en ik ben dan ook erg blij met de resultaten. Nu nog een beetje finetunen voor nog mooiere foto’s.

Als laatste wil ik nog even melden dat ik een Linktree heb aangemaakt, dit is een pagina waar al mijn belangrijkste socials te vinden zijn maar je vind hier ook een donatieknop. Door een donatie te doen steun je mijn fotografie en kan ik de kosten voor bijvoorbeeld mijn webhosting, of reiskosten een beetje drukken.

Voor nu laat ik het hierbij en hoop ik binnenkort weer een nieuw bericht te kunnen plaatsen want het is eerlijk gezegd al veel te lang geleden sinds mijn laatste post. Het is de bedoeling dat ik weer regelmatig een bericht ga plaatsen. Dus hou de website en mijn socials (facebook en instagram) in de gaten voor allerlei updates en dergelijke.

O en nogmaals mocht je iemand weten voor een fotoshoot laat diegene dan mijn website zien neem vrijblijven contact op voor de mogelijkheden maar ook de bijbehorende prijzen. Ook kun je al mijn foto’s op print kopen en ook hiervoor kun je contact met me opnemen of neem een kijkje in mijn werk aan de muur shop.

Tot gauw.

https://linktr.ee/robert_stienstra_photography 

of scan de qr code

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x