Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Man man man, wat gaat de tijd snel, momenteel ben ik veel op pad om foto’s te maken, mooie zonsondergangen, landschappen en panorama’s erg mooi en tijdrovend en loop nu in het bewerken ook behoorlijk achter, ook op dit moment kijk ik naar buiten en wil ik eigenlijk de deur uit maar eerst ff dit blogje afmaken.

Ik ben veel bij de rijn geweest op een andere plek voorbij de oude steenfabriek waar ook een klein haventje zit van de waterscouting. Gister ben ik met fotovrienden de flevopolder in geweest om de tulpen te fotograferen en dit was ook erg gaaf om een keer te doen, ik ben ook nog bij het stuwcomplex in driel geweest waar ik het aan de stok kreeg met een stem uit een luidspreker. Kortom genoeg gefotografeerd maar nog lang niet alles bewerkt.

3 april

Van 3 april laat ik 2 foto’s zien genomen bij de Rijn (hoe kan het ook anders) een in lange sluitertijd en 1 in normale sluitertijd. Welke is jou favoriet, laat het me maar in een comment weten. Op 5 april ben ik bij de sutw in driel geweest en hier kwam ik erachter dat je niet meer op het eiland mocht komen. Ik zag niemand en het leek behoorlijk verlaten ook en dacht ik waag het erop, maar na een tijdje kwam er een stem uit de luidspreken met het vriendelijke verzoek om het eiland te verlaten. Om verdere issues te voorkomen heb ik hier maar gehoor aan gegeven.

Deze foto had ik eigenlijk niet mogen makenWelke is jou favoriet kleur of zwart-wit laat het me weten in een bericht.het blauwe uurtje helaas zonder de gewilde wolkenDit kwam ik tegen toen ik van de bushalte naar het stuwcomplex liep, vond de reflectie erg mooi hoewel dat er op de foto niet helemaal uitkomt in vergelijking met de werkelijkheid
Dan nog een paar plaatjes van de rijn. Zoals ik al zei komen er nog veel plaatjes aan die nog in mijn “te bewerken map” staan, maar die komen later dan nog, ik denk dat ik post plaats met een maanoverzicht of iets dergelijks. Kun je of wil je daar niet op wachten check en volg mij dan op de diverse sociale media zoals: facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Ik zeg geniet nog even van de plaatjes dan ga ik weer op pad,

 

tot gauw en een fijne avond gewenst

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x