Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op 16 augustus had ik met Rob afgesproken om in Rotterdam een soort van urban shoot te doen met 2 modellen. Met deze twee modellen Lydie en Margarita hebben we voorheen ook shoots mee gedaan hebben. Ik had er erg veel zin in na al het niets doen vanwege de corona en de maatregelen. Natuurlijk hadden we de nodige voorzorgs maatregelen genomen, iedereen was klachtenvrij en gezond, we hadden desinfectie mee en hebben zoveel als het mogelijk was de nodige afstand gehouden. Bovendien hebben we keurig ingevulde formuliertjes  en daar komt bij dat de twee dames in het dagelijks leven ook met elkaar omgaan en we zagen er allemaal geen probleem in om die af en toe bijelkaar te zetten.

Het was een mooie dag om een stadse shoot te doen en kwamen langs leuke fotoplekken en de dames hadden verschillende outfits meegenomen dus ook genoeg variatie qua stijl en kleur. We hadden rond 1 uur in de middag afgesproken op het centraal station van Rotterdam. Omdat Lydie verlaat was zijn we vast met Margarita gaan shooten in het park achter het station. Na een half uur kwam Lydie er ook bij en zijn we met zijn vieren verder gegaan en hebben zo een leuke shoot gedaan met af en toe een drankje tussendoor en aan het eind van de middag nog heerlijk ergens wat gegeten en gedronken. Het was een geslaagde middag en heeft weer leuke foto’s opgeleverd voor de portfolio’s van mij en de dames.

Ik heb inmiddels bericht van de meiden gehad dat ze de foto’s super mooi vinden en ze waren al druk aan het delen op Instagram. Nu we het toch over delen hebben wil ik mijn weggeef actie nog even met jullie delen. In samenwerking met Studentendrukwerk  mag ik 6 kalenders weggeven waarin foto’s van mij verwerkt zitten, hoe gaaf is dat. Je hoeft alleen even naar mijn facebookpagina te gaan, de pagina een like te geven, het eerste bericht (over deze actie) te delen en een comment plaatsen waarom jij een kalender wil ontvangen je kan tot 31 augustus meedoen. In mijn volgende blog plaats ik een review over deze kalenders en Studentendrukwerk en in deze blogpost maak ik dan de winnaars van de kalenders ook bekend. In mijn volgende normale blog neem ik jullie mee naar het strand van Scheveningen, het waaide hard, veel kitesurfers, golven en mensen. Kun je niet wachten? op mijn facebookpagina heb ik alvast een kleine selectie van de foto’s geplaatst en kun je dus vast een kijkje nemen.

Dit is het, doe vooral mee met de weggeefactie, superleuk toch.

Groetjes

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x