Afgelopen zaterdagavond als een soort van last minute beslissing mee gegaan met de Meet en Greet van de Life on Pixels facebookgroep. Sinds we terug zijn uit praag heb ik mijn camera niet in mijn handen gehad op een soort van fotoshoot na van Kyan en Daan, maar daar meer over in een volgende post. Ik was eerlijk gezegd de Inspiratie en zin een beetje kwijt, raar toch want ik heb immers net een nieuwe camera. Anyway terug naar de life on pixels meet en greet, het ontmoetingspunt was bij de Warande in Nijmegen Lent, na iedereen de hand geschud te hebben en een korte introductie van de Organisatrice van deze Fotowalk gingen we op pad, eerst als groepjes maar al snel had ik niemand meer om me heen. In eerste instantie leek de bewolking te dik voor een mooie zonsondergang maar als gauw kwamen er wat kleuren onder het wolkendek vandaan. Gauw een nd filter  op de camera geschroeft en klik de eerste foto was gemaakt.

RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-1 (Custom)Na nog wat andere probeersels een stukje verder gelopen richting de Waalbrug en omdat ik wat wilde spelen met de sluitertijden Mijn hardgrad filter ook maar even geïnstalleerd en mijn statief zo laag mogelijk bij de grond ingesteld en klikken maar weer.RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-3 (Custom)Omdat er steeds meer rood tevoorschijn kwam snel weer de kant op en naar de andere kant het strandje op en snel een plek gezocht tussen de stenen, statief weer rechtzetten camera waterpas stellen en toen werd het heel even misschien 1 a 2 minuten roodRST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-5 (Custom)Toen werd het natuurlijk tijd voor een Panorama foto van die andere brug, die brug waar de treinen overheen denderen in het nog net niet blauwe uurtje.RST_Life on pixesl meet en greet Nijmegen-13 augustus 2016-1 (Custom) En toen maar weer omgedraaid om het laatste licht van deze dag te vangen in nog een mooi panorama.RST_Life on pixesl meet en greet Nijmegen-13 augustus 2016-2 (Custom)Toen werd het tijd om Richting de oude brug te lopen want het blauwe uur was al aan de gang en ik wilde nog een paar stadsgezichten maken voordat het tijd was om weer richting huis te vertrekken. Op mijn wandeltocht terug werd ik vergezeld door een andere photowalker en hiermee raakte ik wat aan de praat en voor we bij de brug aankwamen had hij me een lift terug naar huis aangeboden. RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-7 (Custom)
RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-8 (Custom)

RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-9 (Custom)

RST_Life on pixesl meet en greet Nijmegen-13 augustus 2016-3 (Custom)

Na deze foto besloot ik samen met mijn nieuwe vriend terug naar het startpunt te lopen waar we onderweg nog geprobeerd hebben om nog wat plaatjes te schieten maar de koek was op en hier is wat ik op dat moment dacht mijn laatste foto van de avond.RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-10 (Custom)Ik had alles reeds weer ingepakt en weer aangekomen bij het startpunt nog even een praatje gemaakt met een paar oude bekenden en facebookbekenden die ik niet eerder had ontmoet. En echt op het punt staand om naar huis te gaan hoorde ik de woorden staalwol en lightpainting en zag een van de mannen staalwol uit zijn tas pakken en het bruggetje hierboven oplopen. Ik snel mijn statief weer uiklappen kamera erop instellen draadontspanner er op en nu echt de laatste klik van de avond.RST_Life on pixels meet en greet-13 augustus 2016-11 (Custom)

Ik ben blij dat ik gegaan ben, naast dat ik de inspiratie weer deels terugvond ook weer nieuwe en inspirerende mensen ontmoet en een serie mooie foto’s (althans dat vind ik) gemaakt. Dank jullie wel Life on Pixels.

Oh vergeet me niet te volgen op facebook, google+, twitter, instagram en Pinterest,

2 thoughts on “Life on Pixels in Nijmegen”

  1. Ontzettend leuke blog om te lezen 🙂
    Gave opnames heb je gemaakt!
    Blij om te lezen dat je het een geslaagde avond vond en weer wat nieuwe en inspirerende lotgenoten hebt ontmoet!\.

Leave a Reply

Translate »