Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 

Samen met een goede fotovriend Rob Hauer afgesproken om met de dames Yeni en Lydie een glamourshoot te houden in Delft. Met Rob had ik afgesproken om elkaar op het station in Delft te ontmoeten om gezamelijk een kop koffie te drinken, De dames zouden Rond 11 uur op het afgesproken punt zijn. Maar zoals het een dame betaamd kwamen ze Fahsionable late. Hadden Rob en ik tijd om bij te kletsen onder het genot van een kop koffie.

Toen de dames eenmaal gearriveerd waren met koffers vol jurken en andere accessoires die een fotomodel nodig heeft (gekheid). Toen was het shooten geblazen, eerst buiten bij de kerk en later In en rond de Bierfabriek. We hebben zo ontzettend veel lol gehad, en vreselijk veel gelachen. Het was een enorm leuke middag en ik kwam thuis met een geheugenkaartje vol met mooie maar ook leuke foto’s.

Hier een kleine selectie van de gemaakte foto’s

We hebben deze shoot gehouden voordat de Corona hectiek begon. Komende tijd zullen er geen shoots plaatsvinden, Zolang het kan blijf ik fotograferen en probeer ik het mooie hier in Wageningen vast te blijven leggen, zoals gister hier in de uiterwaarden die nu vol staan met water. Overigens was het op de dijk een drukte van jewelste. Ook ben ik afgelopen zaterdag aan het lightpainten geslagen samen met mijn zoon Kyan. Hierover meer in mijn volgende blog,

 

Stay safe you all.

Share
5 1 stem
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x