Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Drie jaar terug ben ik met een vriend van me naat het glow festival geweest en heb daar destijds een paar gave foto’s gemaakt. Dit jaar wilde ik dit mooie festival weer eens bezoeken, ik heb diezelfde vriend gebeld en afgesproken om zaterdagavond het glow festival van 2019 te bezoeken.

Eenmaal aangekomen was het even zoeken naar de looproute, uiteindelijk hebben we deze gevonden en konden we de glow route gaan volgen, althans een poging gedaan om deze te volgen. Het was echt enorm druk en op sommige plekken was er geen doorkomen aan. Halverwege hebben we besloten om er een eind aan te maken omdat het inmiddels al na 11 uur en we wilden niet al te laat thuis zijn.

We hebben wel veel mooie dingen gezien en ook veel animaties, erg kunstig en knap gemaakt. Wij waren er om wat mooie plaatjes te schieten en hoewel we helaas lang niet alles hebben kunnen zien heb ik wel een paar mooie foto’s kunnen maken.

Het was een leuke en gezellige avond.

Met mijn bedrijf gaat het ook goed, heb net weer een nieuwe en best wel grote opdracht gekregen waar ik de komende 6 a 7 maanden mee bezig ben en heb gehoord dat er in 2019 ook nog een paar opdrachten inzitten van dezelfde opdrachtgever, en hier ben ik uiteraard enorm blij mee.

Tot de volgende keer dan maar weer.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x