Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op 30 Juni vond de lustrum editie van het Woetstok festival plaats. Dit festival is bij wijze van grap ontstaan en is inmiddels één van de leukste festivals in Wageningen. Het is een muziekfestival waarbij de muziek wordt gemaakt door bands die een binding met Wageningen Hebben of uit wagenngen en omstreken komen. Het gaat dan om zogenoemde coverbands.

De sfeer is goed, het weer is prachtig vanaf het podium klinkt muziek van onder andere alanis morisette. Het is druk en heet er wordt gewaarschuwd om genoeg te drinken. Veel mensen geven gehoor aan de oproep want het is druk bij de biertent. Maar ook bij de andere eetkraampjes is het een drukte van belang. 

Mensen zijn aan het dansen, of zitten in groepjes te genieten op picknick kleden. Het was een topeditie en ik kan niet wachten tot volgend jaar.

Het is een topdag geweest.

Meer informatie over woetstok kun je vinden op:  de facebookpagina van woetstok, op de woetstok website of op de website van Loburg  

Zie je jezelf op een foto en wil je deze ontvangen? stuur me dan even een mailtje. 

Dat was de blog voor deze week, volgende week neem ik jullie mee naar de maan, de bloedmaan wel te verstaan. Ja niet letterlijk natuurlijk, wil je in de tussentijd van alles op de hoogte blijven volg me dan op onder andere   facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Wil je net als Iwan, Mara en Job eens op de foto

Neem dan gerust eens contact op voor de kosten en mogelijkheden.

Fijne avond 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x