Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het is winter in Gelderland, natuurlijk niet alleen in Gelderland maar in heel het land maar afgelopen zaterdag hebben we in de regio wat winterse plaatjes geschoten. We zijn in Mariëndaal (bij Arnhem), in Sonsbeekpark (in Arnhem) en op landgoed de Hemelse berg in Oosterbeek (vlakbij Arnhem) geweest. Oh en met we bedoel ik mezelf, mijn zoon Kyan en mijn Maatje AJ. Voordat ik de foto’s laat zien moet ik even iets rechtzetten, weten jullie nog dat ik vorige mijn nd16 filter had getest en allerlei rare vlekken en reflecties op de foto’s had? In eerste instantie dacht ik dat dit aan het filter lag maar niks is minder waar het blijken lichtlekkages te zijn en omdat op te lossen heb ik gelijk oculair kapjes en een andere filterhouder besteld waarmee hopelijk dit probleem wordt opgelost.

Dan nu wat winterse plaatjes en watervalletjes.

Vind je het nu leuk wat ik doe en wil je hier niks van missen volg me dan via  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot volgende week

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x