Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige week zaterdag ben ik voor het eerst bij een whisky tasting event geweest, dit onder andere op aanraden van een oud collega en Henriëtte. De camera ging mee om wat foto’s te maken van het event. Hoe leuk is het om 2 hobbies te combineren. Nu kreeg ik veel opmerkingen naar mijn hoofd over “niet dronken worden”, “zuiplap” en meer van dat soort. Voor dit soort mensen even het volgende, bij het beleven (proeven en ruiken) van Whisky gaat het om smaken en geuren en hoe die 2 elkaar aanvullen en het gaat er niet om, om zoveel mogelijk whisky naar binnen te gieten. Er is een hele nieuwe wereld open gegaan en zoals ik al zei was dit mijn eerste whisky event en toen ik naar binnen liep was ik enigszins verbaasd want het eerste wat opviel was dat iedereen met een hanger rondliep met het glaasje erin wat bij de entree kreeg en natuurlijk moest ik zo eentje hebben.

Het was een geweldig leuke ervaring waarbij ik leuke mensen heb ontmoet en leuke gesprekjes gehad en het leukste is dat er vanuit de organisatie intresse is getoond in mijn foto’s maar hierover later meer.

Mijn favoriet van deze dag was de Old Pulteney 17yrs. Ik kijk terug op een ontzettend leuke middag.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x