Twee weken geleden al weer ben ik Met mijn maat Aj naar westervoort gegaan om daar wat foto’s te maken van de ijsselbrug, de lucht was niet spectaculair en een deel van de brug stond in de stijgers. Desondanks was het een leuke avond en zoals altijd hebben we weer een hoop lol gehad en uiteraard nog wel een paar mooie plaatjes kunnen schieten.

rst_westervoort-met-aj-11-september-2016-1-2-custom

rst_westervoort-met-aj-11-september-2016-3-custom


rst_westervoort-met-aj-11-september-2016-1-3-custom

Eerder die avond liepen we langs deze boom met een mooie reflectie in het water en toen we terugliepen naar de auto moest deze ook nog even vastgelegd worden en wat mij betreft is dit de mooiste foto van deze avond geworden.

In mijn vorige blog heb ik al uitgebreid verteld over de Utrecht dominators en dat deze american football club een aantal foto’s wilde gebruiken voor hun wedsrijd aankondigingen en afgelopen maandag kreeg ik het wedstrijd affiche te zien en dat geeft toch wel een beetje een trots gevoel.

wedstrijd-affiche-utrecht-dominators

Dat was het weer voor nu maar ik plaats ergens volgende week nog een blogje. Wil je niks missen kun je me onder andere volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest of  Follow my blog with Bloglovin.

Robert

Leave a Reply

Translate »