Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Natuurlijk heb ik wel eens een klein opdrachtje gedaan, maar het project waar ik nu aan werk is toch wel ff andere koffie, niet erg natuurlijk, integendeel zelfs. Behalve veel plannen en afspraken maken ben je ook afhankelijk van het weer voor de buiten en de festival foto’s.

Het eerste project heb ik inmiddels betaald gekregen (YEAH), en dat voelt toch wel goed hoor. Het tweede project loop ook lekker en heb deze voor 80% klaar, dus dat schiet, lekker op.

In de tussentijd ben ik ook veel met de website bezig geweest, en de administratie op orde gemaakt. Dus om een lang verhaal kort te maken loop alles op rolletjes.

Ik heb onder andere op de jachthaven wat foto’s gemaakt, en Henk (mijn begelijder) vertelde me over twee weesschepen die in de haven lagen, ik was hier nogal verbaasd over, weesschepen achtergelaten door de eigenaar die nooit meer op zijn komen dagen,

één van de twee weesschepen

Hierboven dus twee foto’s van één van de weesschepen en zoals je ziet zijn het de kleinste ook niet. Ik vind het onvoorstelbaar zoiets of ligt dat nu aan mij.

Voor de rest een kleine greep van de foto’s die ik afgelopen weken maakte

Zoals je ziet ben ik lekker bezig geweest. Wil je trouwens een keer een fotoshoot, dan kun je deze via de website bestellen en betalen, maar je kan ook bij mij pinnen, voor een afspraak kun je het beste een mailtje of een prive berichtje sturen.

Ik wens jullie in ieder geval een heel fijne avond.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x