Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

2021

Inmiddels is de derde week van Januari al weer in gegaan en wat is er al weer “veel” gebeurd. Net voor oud en nieuw ontving ik eindelijk mijn nieuwe Samyang 14mm f/2.8 lens, in mijn vorige post had ik het hier ook al eventjes over. Met deze lens ben ik inmiddels een paar keer op  pad geweest en ik moet zeggen deze lens bevalt me uitstekend en er zullen dus ook regelmatig foto’s voorbijkomen welke met deze lens gemaakt zijn zoals de volgende plaatjes.

Deze foto’s zijn trouwens hier in Wageningen op de Campus genomen en zoals ik al aangaf ben ik zeer te spreken over de resultaten.

In de ban van de Uilen

Wageningen is momenteel helemaal in de ban van een groep Ransuilen die zich hebben gevestigd in twee naast elkaar staande bomen, het schijnen er een stuk of 20 te zijn. Normaal gesproken fotografeer ik geen vogels maar af en toe een uitzondering maken kan natuurlijk geen kwaad en het komt goed uit want mijn postronde doe ik momenteel in de wijk waar de uilen zitten. Een grappige bijkomstigheid (althans dat vind ik) is dat de uilen vlakbij het laantje van de veertien uilen zitten. Dus ik met de Z-50 en de 50-250mm lens op pad om deze te fotograferen. Het is er elke dag een drukte van belang met kijkers en fotografeerders.

Toch erg leuk om vast te leggen, ik had niet eerder zo’n grote groep uilen bij elkaar gezien.

Tot slot

Deze week heb ik de pluto trigger weer in gebruik genomen, geïnspireerd door youtube zelf weer hiermee aan de slag gegaan. Erg leuk om te doen en eenmaal hiermee bezig vliegt de tijd voorbij. Maar meer hierover in mijn volgende blog en ook in mijn volgende blog een grote faal.

Pluto trigger
plutotrigger kroon

final thoughts

Ik was een tijdje behoorlijk inspiratieloos maar inmiddels stromen de ideeën weer door mijn brein en ik kan niet wachten om het allemaal ten uitvoer te brengen. Hopelijk gaat de lockdown er in de komende maanden af en kunnen we weer leuke en gezellige dingen doen qua fotografie evenementen en dergelijke.

Ik wens jullie alle goeds voor 2021

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x