Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
2020
2020, een kleine terugblik.

Natuurlijk hadden we in december 2019 en misschien al eerder van het Corona virus gehoord maar toen was het nog ver weg ergens in China. Maar wat ging dat ding hard, in maart de eerste lockdown en afgelopen oktober weer in een lockdown maar deze keer ging het allemaal een stapje verder. Gesloten winkels, verlaten binnensteden en een vreemde sfeer op straat.

Ik

En ik, ik probeerde te herstellen van een burn-out en mijn functie bij mijn vorige werkgever kwam te vervallen en had ik opeens geen baan meer. In augustus ben ik bij de post begonnen eerst voor 10 uur maar momenteel 16 uur en wellicht straks voor 24 uur en ik zal proberen hier nog voor de resterende  10 tot 12 uren nog wat bij proberen te vinden.

Vakantie.

Na 2 omboekingen bij Bolderman die niet door konden gaan hadden we ingezet op een reis naar Zwitserland en het was tot het laatste moment spannend of deze wel of niet door zou gaan, maar gelukkig kon deze onvergetelijke reis doorgaan, op het nippertje dat wel. Wat hebben we genoten in Zwitserland, schitterende landschappen, bergen, mooie stadjes, eigenlijk te veel om op te noemen.

Fotografie

Qua fotografie ging het wat op en af en was ik de inspiratie een beetje kwijt. Maar inmiddels zijn er weer ideeën zat, een paar weken geleden kocht ik een nieuwe camera, mijn eerste fullframe systeemcamera en afgelopen week ontving ik mijn Samyang 14mm lens. Eigenlijk kan ik niet wachten om hiermee aan de slag te gaan, ik heb wel een paar test shots gemaakt maar verder ben ik nog niet gekomen deze week. Door het jaar heen nog wel leuke fototripjes ondernomen met ons fotogroepje en met vrienden maar het is niet meer zo leuk als voorheen, niet ff meer wat drinken en/of eten na een shoot bijvoorbeeld. Ik mis dat net als jullie allemaal enorm.

2021

Hopelijk wordt 2021 een beter jaar dan het bijna afgelopen 2020 maar voordat we overgaan nog even mijn meest dierbare foto’s van het afgelopen jaar.

 

Ik wens iedereen een fantastisch 2021, Stay safe met een fijne jaarwisseling.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x