Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Wageningen in beeld
Wageningen in beeld en winterse plaatjes,

Ik was al bezig met het maken van een nieuw blogbericht maar toen werd het winter, als er dan zoveel sneeuw ligt moet je er als (gerespecteerd, :)) fotograaf natuurlijk bij zijn. en als het dan gesneeuwd heeft Wat is het dan mooi op veel plekken, Helaas veroorzaakt de sneeuw ook veel overlast. Ik werk zelf bij de post en het valt deze dagen niet mee om de post weg te krijgen, ik kan me zo voorstellen dat veel meer mensen hier last van ondervinden.

Nu was ik er de afgelopen tijd al een paar keer op uit getrokken om wat foto’s te maken met een nieuw lensje die ik gekocht heb en dat zijn mooie foto’s geworden. De lens die ik bij Cameraoccassion.com heb gekocht is een Meike 50mm 1.7  Dit is een handmatig instelbare lens en ik kan deze gebruiken op de Z-5 Camera.

Ik heb geprobeerd om met deze lens een paar mooie composities te maken.

Deze foto’s zijn dus op meerdere dagen gemaakt. Tja en toen werd het winter zondagochtend ben ik vroeg op gestaan (niet heel vroeg hoor) en door de sneeuw richting de dijk gefietst (dat ging nog net). Op de Veerstraat en bij de dijk ben ik begonnen met fotograferen en ben zo een rondje door wageningen gegaan en uiteindelijk op de Churchillweg uitgekomen. Naast de sneeuw foto’s heb ik natuurlijk ook een paar foto’s van het hoge water gemaakt.

Zijn toch mooie plaatjes geworden, het is al een paar jaar geleden dat het er zo uit heeft gezien. En dan afgelopen dinsdag, Ik was klaar met het werk en besloot om na een kop koffie er nog maar een keer op pad te gaan met de Camera’s. Het was prachtig mooi weer en er hing wat mooie bewolking in de lucht en het licht was ook mooi. Dus eerst maar weer richting de Veerstraat, aangekomen bleek het een drukte van belang op de dijk. Veel kinderen die aan het Sleeën waren, studenten die hun ogen uit keken en andere mensen die ieder op hun manier aan het genieten waren van het mooie sneeuw / ijsweer.

En ik, ik was weer plaatjes aan het schieten voor deze plaatjes van Wageningen in beeld.

Het was echt prachtig en ik denk dat dit in de foto’s prima overkomt. Ik heb genoten en dit zullen de laatste winterfoto’s nog niet zijn, want er zal hier één dezer dagen druk geschaatst worden en natuurlijk wil ik ook hier mooie foto’s van maken, want het is natuurlijk al een behoorlijke tijd geleden dat er serieus geschaatst is op de uiterwaarden.

Toen ik gister aan het fotograferen was werd ik aangesproken door een jongeman met camera. Hij vroeg aan mij of hij een portret van mij mocht maken, helemaal leuk natuurlijk. Hij vertelde dat het voor een persoonlijk project was om 50 mensen die hij niet kende te fotograferen om zo zijn skills te verbeteren. Natuurlijk mocht hij foto’s van mij maken op voorwaarde dat hij de foto’s ook naar mij zou doorsturen, ik heb hem mijn kaartje gegeven. Ik ben heel erg benieuwd hoe die foto’s zijn geworden.

Wat vinden jullie van deze blog en de foto’s van Wageningen in beeld, je kan altijd even een berichtje achterlaten onder dit bericht. Dit kan trouwens ook als je vragen hebt.

Trouwens wil jij ook een keer op de foto, bijvoorbeeld met je vriendinnen of misschien wel met je familie, dan kun je altijd even contact met mij opnemen voor de mogelijkheden (coronaproof) en de kosten die hier aan verbonden zijn of kijk even hier.

Hier laat ik het voor nu even bij en zoals ik al zei zal ik later deze week of wellicht begin volgende week nog een post maken met hopelijk schaatsfoto’s en andere ijspret foto’s. Als je het overigens leuk vind wat ik maak dan kun je me onder andere via Facebook, en Instragram volgen.

tot de volgende.

Share
5 1 stem
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Marijke den Ottelander

Mooie foto’s en heel leuk gedaan.

Lidy Toonen

Een prachtige verzameling vooral door de afwijkende invalshoek.

4
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x