Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige week had ik al verteld dat ik een paar mooie longexposure foto’s had gemaakt zo’n beetje tegenover het jachthaventje in Wageningen maar dan aan de andere kant van het water helemaal aan het eind van de Rijnhaven. Toen ik aankwam  had ik eigenlijk spijt dat ik erop uit was gegaan en wilde eigenlijk gelijk weer richting huis maar om de één of andere reden heb ik dat niet gedaan en uiteindelijk werd het nog zeer de moeite waard. Vooral de laatste foto vond ik erg mooi met een mooi contrast van de donkere wolken en dat streepje oranje aan de horizon. Nog geen 5 minuten na het nemen van deze foto was ik zo nat als een dweil van de plensbui die uit deze wolken.

Afgelopen zondag ben ik er ook nog eventjes op uit geweest om even rond te wandelen in Rhenen. Deze twee foto’s zijn gemaakt vanaf de brug. Uiteraard moesten er ook lange sluitertijd foto’s gemaakt worden, niet omdat het moet maar omdat het kan. Op deze 2 plaatjes zie je in de verte de rijnbrug waar ik de eerste 2 foto’s vanaf heb genomen, dat was een aardige wandeling oh en onderweg kwam ik deze 2 vrienden nog tegen.

Dat was het weer voor nu, ik hoop de komende week nog een paar mooie zonsondergangen vast te leggen maar dat hangt natuurlijk ook een beetje van het weer af.

Vind je het leuk wat ik maak en laat zien kun je me onder andere volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

Heb je vragen laat het dan even weten in een comment of stuur me een berichtje. Wil je een keer met mij op pad dan hoor ik dat graag.

 

Fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x