Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Urban shoot op de NDSM werf

Urban shoot,

Op zondag 25 april was het zover, de Urban shoot die we al een tijdje aan het plannen waren en met we bedoel ik Rob en ikzelf en later heb ik ook Dirkjan voor deze shoot uitgenodigd. Ik was zelf nog nooit op de NDSM werf geweest en was het voor mij de eerste (maar zeker niet de laatste) keer op deze mooie industriële locatie. Er waren vier dames mee, drie van de vier kende ik en die zijn al eerder meegeweest met een shoot en  1 nieuw gezicht erbij.

Op deze locatie zijn zoveel plekjes om mooie plaatjes te schieten, bouwketen, trapjes en trappen, containers en zelfs een oude boot en dus ideaal voor een Urban shoot. Druk was het er wel, maar dat kwam ook door volgens mij 2 meetings met auto’s. Al met al hing er een relaxte en ontspannen sfeer waarin we lekker onze gang konden gaan.

We zijn een paar uurtjes op zo’n beetje het hele terrein aan het fotograferen geweest waarbij we enorm veel lol hebben gehad en af en toe heerlijk gelachen met zijn allen. Toen we zo’n beetje klaar waren met shooten kwamen we een Rapster tegen die met een filmcrew bezig was om een videoclip op te nemen. Ze was zo leuk om even met de dames mee te poseren, natuurlijk even kaartjes en mailadressen uitgewisseld zodat de foto’s ook die kant op konden.

Al met al een enorm leuke en geslaagde shoot dag en dit heeft dan ook weer mooie foto’s opgeleverd.

Vanaf de waterkant aan het eind van de NDSM werf heb je een mooi uitzicht over het IJ richting de Pontsteiger, het beroemde skyline gebouw met daarnaast de kleurige appartementen. Daar ook maar even een paar klikjes van gemaakt en deze naderhand in photoshop voorzien van mijn eigen sausje.

Het was een bijzonder gezellige en geslaagde dag op de NDSM Werf en ik ben erg blij met de foto’s die ik heb mogen maken. Met dank aan mijn mede fotografen: Rob Hauer, Dirkjan Veenhof en nog heel veel meer dank naar de modellen:  Margarita badri, Lydie Djamba, Michaëlla A’solo, en Daniëla. Dan ook nog even een dank je wel naar Rachael en de TGC Mediagroup. Rachael is de rapster die ik eerder al een paar keer noemde en de TGC Mediagroup waren de videoclip aan het opnemen.

Opnametafel:

De opname tafel is inmiddels binnen en heb er inmiddels een klein beetje mee gestoeid en ik moet zeggen dat het nog best lastig is om schaduwloze plaatjes te maken. Ik moet me hier nog even goed in verdiepen om dit onder de knie te krijgen maar dat komt vast helemaal goed.

Opdrachten,

Gisterochtend heb ik met Berlinda een hele leuke shoot gedaan in Arnhem, en komende week doe ik een fotoshoot in Utrecht met mijn zoon en zijn vriendin.

Plannen.

Voor komende vrijdag hebben we plannen gemaakt om in het Sonsbeekpark te Arnhem te gaan lightpainten, de bedoeling is om een paar ideeën uit te werken en dit alles rond de Waterval in dit mooie Arnhemse park. Dit doen we met mijn maatje Dirkjan en ik heb Arnold en Irma uitgenodigd om deze kant op te komen, Arnold en Irma hebben wat meer ervaring in het lightpainten en hopelijk kunnen wij hier iets van opsteken. Het weer moet natuurlijk wel meewerken anders moeten we een ander datum uitzoeken. Gelukkig is de avondklok eraf en hoeven we met de tijd geen rekening meer te houden.

Dit was het wel weer voor vandaag, weer genoeg foto’s om te bekijken denk ik, volgende keer meer over de shoots in Arnhem en Utrecht, en hopelijk kan ik dan ook foto’s laten zien van de lightpaint sessie die we aanstaande vrijdag doen in het Sonsbeekpark.

 

Hier hou ik het bij, weet je nog iemand die een fotoshoot wil, laat het me dan aub weten. Ik wil dit graag verzorgen.

Tot de volgende

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x