Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Een paar weken geleden raakte ik via messenger in gesprek met mijn goede vriend Rob Hauer, dan gaat het uiteraard al snel over fotograferen. Hij vroeg of ik nog fotoplannen had, deze had ik echter niet en hij stelde voor om een kleine shoot op poten te zetten met een paar fotografen en een paar leuke modellen of om in de stad zelf te gaan fotograferen.

Zo gezegd, zo gedaan afgelopen zaterdag samen met mijn vriend Dirk-jan afgereisd naar Den Haag en daar was het natuurlijk eerst ff een koffie halen in Starbucks wat gelijk ons verzamelpunt werd. Gezellig druk zal ik maar zeggen. Toen iedereen er was kon het fotofeestje beginnen.

Tot nu toe was het een ontzettend leuke dag, na het shooten was het tijd om ff wat op te warmen met een drankje erbij en ff kletsen. een aantal van ons gingen nog verder met fotograferen. Rond half vier gingen we weer richting het station om de trein naar huis te pakken.

Rob was ook mee in de trein en stapte in gouda uit en wij (ik en dirkjan) door naar utrecht. Dirk Jan had zijn fototas op het bagagerek gelegd echter toen we in utrecht aan kwamen bleek zijn camera tas te zijn verdwenen. Wat een schrik, gelijk naar de conducteur en bij de ns balie aangifte gedaan. Zo kreeg deze dag een donker randje. De volgende dag heb ik een uitgebreide oproep op facebook geplaatst met een lijst van de gestolen spullen en hun serienrs. Dirk Jan heeft ook bij de politie aangifte gedaan. Nu hopen we uiteraard dat we nog iets terugkrijgen.

Dan nog even dit, Rob was zo vriendelijk om dit plaatje van mij te maken

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x