Vorige week had ik beloofd om mijn persoonlijke top 10 van augustus en september te laten zien, hier zitten trouwens ook foto’s bij die ik mijn blogs nog niet heb laten zien. O ja hou mijn facebookgroep Lucht, zee en landschappen even in de gaten want ik ga binnenkort een meet en greet organiseren voor de liefhebbers. Ben je nog geen lid meld je dan even aan.

Mijn top 10 foto’s van augustus en september

rst_life-on-pixesl-meet-en-greet-nijmegen-13-augustus-2016-2-custom
Deze foto is gemaakt in Nijmegen bij de brug “De Oversteek” Tijdens een meet en greet met de Life on Pixels facebookgroep.
Ook deze is ter afsluiting vand e meet en greet met Life on Pixels gemaakt. Geweldig om een keer te zien
Ook deze is ter afsluiting vand e meet en greet met Life on Pixels gemaakt. Geweldig om een keer te zien
Wageningen Campus, een mooi terrrein met veel mooie moderne architectuur.
Wageningen Campus, een mooi terrrein met veel mooie moderne architectuur.
Als gast fotograaf bij de Utrecht Dominators. Naderhand heb ik een paar foto's bewerkt die ze hebben gebruikt als game poster. Superleuk natuurlijk.
Als gast fotograaf bij de Utrecht Dominators. Naderhand heb ik een paar foto’s bewerkt die ze hebben gebruikt als game poster. Superleuk natuurlijk.
dominaators-on-black-background-custom
Dit is één van de foto’s die ze gebruikt hebben
De spreeuwen in de reflectie van het water, deze foto was vorige week op instagram doro skyradio gekozen als foto van de dag.
De spreeuwen in de reflectie van het water, deze foto was vorige week op instagram doro skyradio gekozen als foto van de dag.
Stadsgezicht van Wageningen tijdens zonsondergang.
Stadsgezicht van Wageningen tijdens zonsondergang.
Deze is gemaakt in Westervoort bij de brug in de buurt.
Deze is gemaakt in Westervoort bij de brug in de buurt.
rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-8-custom
Mooie zonsopkomst, hier ook weer een lange sluitertijd.
rst_zonsopkomst-uiterwaarden-24-september-2016-5-custom
Deze is weer in de uiterwaarden gemaakt tijdens zonsopkomst, de ganzen vlogen richting de zon.

Dat was mijn persoonlijke top 10, natuurlijk heb ik in Oktober niet stil gezeten en jullie hebben al wat mooie plaatjes kunnen zien in mijn vorige weblog maar ik heb nog meer moois op de planken liggen. Ondertussen ben ik ook actief of sociale media en kun je me volgen op:  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin. En vergeet niet lid te worden van lucht, zee en landschappen tenminste als je ook foto’s maakt die in het thema passen.

Tot de volgende blog dan maar weer.

Fijne avond

Leave a Reply

Translate »