Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Studentendrukwerk

Studentendrukwerk

Een tijd geleden werd ik benaderd door Orlando van Studentendrukwerk of ik nog een review wilde doen voor één van hun producten. Omdat ik dit erg leuk vind om te doen heb ik hiermee ingestemd en deze keer mocht ik kiezen voor een print op plexiglas. Ik heb  lang moeten nadenken over welke foto ik afgedrukt wilde hebben, na een paar keer door de mooiste foto’s van afgelopen jaar gebladerd te hebben was ik eruit. Het moest de Amelandse vuurtoren onder een mooie sterrenhemel worden. Ik had bedacht dat dit er met plexiglas enorm mooi uit zou moeten zien.

Na het supereenvoudige bestel proces “wat ik in eerdere reviews al uitvoerig heb besproken” heb ik mijn bestelling geplaatst en een aantal dagen later werd dit keurig bij mij afgeleverd. Natuurlijk heb het pakket gelijk uitgepakt en de print eens goed bekeken. Deze print is echt prachtig mooi en komt door het gebruik van het plexiglas enorm goed tot zijn recht.

Hij is niet alleen ontzettend mooi maar ook de kwaliteit van dit product is supergoed met mooie details.

Door het gebruik van het plexiglas ontstaat er een soort van dieptewerking, ik kan er lang of kort over doorgaan maar dit is gewoon een supermooi en een kwalitatief goed product en staat hier prachtig op de muur van mijn kantoor. Naast deze plexiglas prints kun je bij studentendrukwerk natuurlijk ook terecht voor allerlei prints maar ook voor bijvoorbeeld boeken, verslagen en scripties en je kunt er ook terecht voor leuke kadootjes zoals bijvoorbeeld kerstballen (nu trouwens met 20% korting), een wijnkist of wat denk je van een mooi T-shirt.

Kortom. ze hebben veel te veel om zo eventjes op te noemen en daarom zeg ik ga maar eens kijken op de website van studentendrukwerk.nl. Had ik het trouwens al over de scherpe prijzen gehad die ze hanteren, deze prijzen zijn mijns inziens faire prijzen en je betaalt hier zeker niet teveel voor wat je krijgt.

Hieronder zie je een collage van verschillende ruimtes met deze print aan de muur.

En zoals je zelf kunt zien ziet het er met zo’n mooie print aan de muur ontzettend mooi uit. Wil je nou ook zo een mooie print aan de muur check dan vooral de website van studentendrukwerk of nog beter ga gelijk aan de slag voor zo’n mooie plexiglas print . Studenten drukwerk krijgt een dikke duim omhoog van mij voor de service en de kwaliteit van deze mooie prints. Natuurlijk zijn alle producten van Studentendrukwerk van dezelfde kwaliteit, alles wordt met grote zorg gemaakt en opgestuurd tegen een mooie prijs.

Nog even alle linkjes

https://www.studentendrukwerk.nl/
https://www.studentendrukwerk.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-plexiglas
https://www.studentendrukwerk.nl/producten/overig/t-shirt-bedrukken

Bedankt Studentendrukwerk voor deze supermooie print.

 

Dan nog even dit.

Deze post had ik veel eerder willen plaatsen maar doordat ik problemen had met mijn pc is dit niet gelukt. Nu alles het weer doet (nieuwe kast, nieuwe voeding, nieuw geheugen en een nieuwe processor) kan ik me weer richten op fotografie en fotograferen want het is al weer een tijd geleden dat ik plaatjes heb geschoten of bezig ben geweest met mijn led projectjes.

Ondertussen heb ik al de F mount-lenzen verkocht zodat ik nu alleen nog Z-lenzen heb en vandaag heb ik nog een nieuwe 24mm 1.8 lens besteld en natuurlijk kan ik niet wachten tot deze binnen is. Hopelijk is dit in de komende dagen want eigenlijk wil ik er volgende week weer ff op uit om mooie plaatjes te schieten.

Wil je van alles op de hoogte blijven, volg dan mijn facebookpagina op https://facebook.com/robert.stienstra.photography of op instagram via https://www.instagram.com/robert.stienstra.photography/

Hier laat ik het weer even bij en hopelijk heb ik de volgende keer weer mooie plaatjes om te laten zien.

 

Fijne week gewenst.

Share

Comments are closed.