Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Studentendrukwerk
Studentendrukwerk

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Femke van Studentendrukwerk.nl of ik een samenwerking met Studentendrukwerk aan wilde gaan en hier een ludieke actie aan te koppelen. Daarnaast gaf ze me nog een mooi compliment over mijn website. Nu vind ik het altijd erg leuk om zoiets te doen dus hier hoefde ik niet over na te denken. Maar Ik moest wel even nadenken over welk product en wat voor een actie.

De vraag was of ik een review wilde schrijven over de website van Studentendrukwerk en één van hun producten.  Na enig denkwerk kwam ik op het idee om te kiezen voor een kalender en deze te koppelen aan een give-away actie van deze kalender om het 1 jarig bestaan van Robert Stienstra Photography te vieren.

De website.

De website ziet er rustig, overzichtelijk en vrij éénvoudig uit. In eerste instantie ziet het er inderdaad uit dat Studentendrukwerk zich richt op studenten. Maar je kan vanuit het menu op de website allerlei items kiezen.

Als je in het menu “Alle producten kiest” krijg je een overzicht van (zoals de titel al zegt) alle producten die Studentendrukwerk aanbied en dat zijn er nogal wat zoals je in onderstaand overzicht kan zien.

Het samenstellen van de kalender.

Het samenstellen van de kalender is vrij éénvoudig, je kiest een template, upload de foto’s die je wil gebruiken en vervolgens sleep je de foto’s naar de plek waar je ze wil hebben.

Voor deze review kies ik voor A3 Liggend. Zodra je deze kiest komt het volgende schermpje tevoorschijn.

Vervolgens kun je voor een verjaardagskalender of een jaarkalender kiezen

Laten we in dit geval voor de 2021 kalender kiezen

Vervolgens op kies ontwerp klikken

We kiezen voor dit voorbeeld de handmatig vullen optie.

We klikken op verder en hier kun je de foto’s gaan toevoegen,

Om foto’s toe te voegen klik je op de Foto’s opties in de oranje balk aan de zijkant.

Klik vervolgens op Foto’s toevoegen in het groene balkje en kies vervolgens de foto’s die je wilt gebruiken of de instagram optie.

Voor deze review kiezen we voor bladeren, hiermee kom je in een navigatiescherm en kun je de juiste map met foto’s selecteren. Ik had al een map met foto’s klaarstaan en deze heb ik geselecteerd.

Je kan dan de foto’s per maand slepen of kiezen voor automatisch vullen. Als je hiermee klaar bent kun je uit het menu nog decoraties zoals vormen, cliparts of een QR code kiezen. Ook kun je tekstboxen toevoegen en hierbij kun je ook weer kiezen uit fonts en kleuren en last but not least kun je nog een indeling selecteren.

Je kan het helemaal naar eigen smaak inrichten, ben je klaar met je ontwerp druk je linksboven op bestellen, er komt dan nog een korte controle en als alles goed is de melding dat je project drukklaar is.

Klik op verder en daar kom je in het bestelproces en kun je nog kiezen uit een aantal opties met betrekking tot papiersoorten, ophang systeem en of je bijvoorbeeld de voor en achterkant dubbel bedrukt wil hebben.

Tot slot kies je de oplage. Als je daarna doorklikt krijg je nog een controle alvorens je de bestelling plaatst.

En logischer wijs kom je hierna in het bestelproces terecht. De Kalender die ik mag weggeven had ik binnen 10 minuten ontworpen en besteld. Zo gemakkelijk is het.

Dank je wel Studentendrukwerk.nl dat ik deze review voor jullie mocht doen. Wil je meer weten over de producten die Studentendrukwerk aanbied, neem dan een kijkje op de website, Wil je zelf een kalender ontwerpen dan kan dan hier.

 

Dan nog de winnaars van de kalender weggeef actie:

  • Frankey Straathof
  • Limmy Delfstra
  • Stefan Bosch
  • Anneke Eimers van Leeuwen
  • Janneke Pruim

Gefeliciteerd allen met deze mooie kalender 

Tot slot nog even alle linkjes op een rij

Voor allerlei drukwerken ga je naar : https://www.studentendrukwerk.nl/
Voor de kalenders ga je naar: https://www.studentendrukwerk.nl/producten/kalenders

Voor het boeken van een shoot ga je naar: https://www.robertstienstra.nl/pages/diensten/
Heb je een vraag neem dan contact op via het contact formulier: https://www.robertstienstra.nl/pages/contact/

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x