Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Scheveningen strand
Een middagje Scheveningen Strand,

Op 22 augustus besloot ik voor een middagje naar Scheveningen strand af te reizen, het was al even geleden dat ik hier was. Het waaide lekker hard en ik hoopte in ieder geval wat golven en kitesurfers te fotograferen. Eerst even wat bij de grote pier wat rondgehangen en er natuurlijk ook even overheen gewandeld. Het was best druk met mensen zowel op de pier als op het strand maar ook in het water. Later ben ik nog over het strand helemaal naar het Havenhoofd en onderweg er lekker op los geklikt.

Op een gegeven moment werd ik aangesproken door een jongeman met een lichtgetinte huidskleur, hij vroeg ik of ik wat foto’s van hem wilde maken en omdat  ik de camera toch al in mijn handen had, heb ik dit maar gedaan. Na een stuk of tig kiekjes heb ik zijn e-mail adres gevraagd zodat ik de foto’s ook kan mailen.

Toen ik dit adres had genoteerd bood hij me aan om samen een Vodka te drinken, dit heb ik vriendelijk geweigerd en voordat ik verder kom lopen gaf die beste man mij een knuffel en een kus op mijn wang. Hier schrok ik een beetje van, en niet alleen door de Corona regels, hij noemde me nog geweldig en bedankte mij hartelijk.

Eenmaal aangekomen bji het havenhoofd probeerde ik de crashende golven te fotograferen wat lastig was door de harde wind en door het rond spattende water maar ik heb uiteindelijk een paar mooie plaatjes kunnen maken. Na een uurtje daar gestaan en gefotografeerd te hebben ben ik weer rustig teruggelopen richting de pier.

Op deze terugweg naar de pier sprong er op een gegeven moment een groepje van 5 of 6 jongedames op, deze dames ontdeden zich van al kun kledij en renden in hun nakie zo het water in. Ik vond het ongepast om hier foto’s van te maken maar opmerkelijk was dit gebeuren wel. Even verderop heb ik nog een dame in een rolstoel gefotografeerd en ook zij heeft de foto’s gemaild gekregen.

Toen ik eindelijk terug was bij de strandtenten, ben ik bij de eerste de beste gelegenheid gaan zitten en éénmaal gesetteld voelde ik hoe moe mijn benen eigenlijk waren. Ik heb hier onder het genot van een lekker koud biertje lekker uit zitten rusten om ook nog even na te genieten van deze mooie middag.

Tijd om Jullie mee te nemen naar het strand van Scheveningen.

Nu ik dit bericht zit te typen moet ik natuurlijk weer even terug denken aan deze middag “Heerlijk zo’n middagje op het strand van Scheveningen, lekker rondlopen met je camera, mooie plaatjes schieten en genieten van alles wat er om je heen gebeurd, de zoute lucht opsnuiven, gezandstraalt worden om dan aan het eind van de wandeling even nog even heerlijk nazitten en te genieten met een lekker drankje en stiekum al wat foto’s bekijken op het scherm van de camera.”

Ik hoop binnenkort weer op pad te kunnen gaan, waar naartoe weet ik nog niet. Het weer moet wel een beetje goed zijn natuurlijk beetje wind en niet te veel bewolkt en het liefst bij groot water voor reflecties of lange sluitertijd of toch nog een keer die (kite) surfers.

In mijn volgende blog een uitgebreide review over studentendrukwerk.nl en dan met name over de kalenders. Over deze kalenders gesproken, om te vieren dat mijn bedrijf 1 jaar bestaat mag ik 6 kalenders weggeven waarin een aantal van mijn foto’s zijn verwerkt. Alles wat je hiervoor moet doen is naar mijn facebookpagina gaan en daar het eerste bericht delen en mijn pagina een like geven. Op 14 september maak ik de gelukkigen bekend.

Dit was het weer voor vandaag en ik zie jullie terug voor de review.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Harry

Mooie serie Robert!

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x