Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

In Oktober zag ik op facebook een oproep van Saal Digital waar je kon inschrijven voor een test voucher twv. 100 euro welke besteed kon worden aan een fotoboek uit de professionele lijn. . Als tegenprestatie is het de bedoeling dat jw het produkt test en hierover een review schrijft.

Op 17 oktober ontving ik een mailtje dat Saal Digital mij geselecteerd had om hieraan mee te doen. Hoe leuk is dat. Ik wist gelijk dat ik een fotoboek ging maken van de foto’s die ik gemaakt heb in Noorwegen.

Het maken van het fotoboek begint met het downloaden van de Saal digital design Software.

Deze software is eenvoudig te downloaden en te installeren, na installatie kun je met de designer aan de slag, na het starten kun je allerlei keuzes maken

Maar omdat het in mijn geval om een fotoboek gaat heb ik (nog) niet naar de andere mogelijkheden gekeken. Uiteraard kies ik voor Fotoboek en vervolgens voor Professional line.

Zoals je kunt zien heb je hier de keuze uit 5 opties. Ik heb voor mijn foto’s gekozen voor de 30×21 optie na het klikken op selecteren verschijnt er een scherm met een aantal opties

Voor mijn fotoboek heb ik de reeds aangevinkte opties laten staan. En na een klik op de ontwerp button krijg je drie opties om je album te maken

Ik heb gekozen voor de eerste optie, bij de tweede optie kun je een map openen met de foto’s die je in het album wil en de rest gaat automatisch, zo is het ook met optie 3 alleen kun je hier bij alle pagina’s beslissen of de layout automatisch of handmatig moet. Na een klik op Nu vormgeven kun je het aantal pagina’s selecteren

Na een klik op selecteren kom je in de ontwerp omgeving.

in dit scherm heb je aan de linkerkant het navigatie gedeelte, in het midden het ontwerp van de huidige pagina, rechts verschillende ontwerp opties en kun je uit verschillende stijlen kiezen, of cliparts toevoegen en aan de onderkant zie je alle pagina’s

Je kan het helemaal naar eigen inzicht indelen, de projecten kun je opslaan zodat je nog andere opties kunt uitproberen, ben je tevreden met het resultaat dan kies je er voor om het album in de winkelwagen te plaatsen en na nog een keuzescherm of je het album in een box wil ontvangen kun je doorklikken naar de afreken omgeving.

Het heeft mij ongeveer anderhalf uur gekost om het album samen te stellen na het afrekenen ontvang je een ontvangstbevestiging met een geschatte leverdatum, in mijn geval werd deze op 11 november geschat maar heb het album op 6 november 2019 al ontvangen.

Wat een mooi album is het geworden en wat een mooie kwaliteit de voorkant is een plexiglas plaatje met de foto eronder aan achter en onderkant is het album bekleed met leer, de foto’s komen echt tot leven in dit prachtige fotoboek, de kwaliteit van de afdrukken is van een hoog niveau alhoewel ik dit min of meer wel had verwacht in een professioneel product.

Conclusie:

De Software,

De software is eenvoudig in gebruik en heeft veel ontwerp mogelijkheden en ziet er gewoon goed uit, ik ben hierin geen problemen tegengekomen. Het bestellen ging ook eenvoudig en vlot. Per mail wordt je keurig op de hoogte gehouden en krijg je een geschatte leverdatum. In mijn geval werd het 5 dagen eerder bezorgd.

Het eindprodukt.

Saal digital heeft een prachtprodukt afgeleverd waar ik echt van onder de indruk ben. Als ik bij een volgende trouw reportage een fotoboek moet leveren Staat Saal digital bovenaan mijn lijst als leverancier voor dit album en zal ik dit ook bij anderen aanbevelen.

Wil je ook zo’n mooi album ga dan naar de website van Saal Digital voor meer informatie

Bedankt Saal Digital dat ik jullie produkt mocht testen, ik heb dit met veel plezier gedaan.

ga naar de website van Saal digital op https://www.saal-digital.nl/ voor meer informatie.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x