Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het ene moment ligt de boel een beetje stil en misschien ook wel logisch met de zomervakantie en die hitte van de afgelopen tijd, en het andere moment kom je er niet aan toe om blogjes te schrijven. Loop weer eens een tijdje achter maar dat mag de pret niet drukken toch, want immers wat in het vat zit verzuurt niet zou mijn vader gezegd hebben.

In juni en juli ben ik in Rotterdam geweest. Op 23 juni met 2 vrienden die ik via mijn werk ken en op 7 juli met vriend Paul Duits. Beide keren in Rotterdam dus en dat is mede omdat ik geen genoeg kan krijgen en telkens is het weer anders ook. Dat zijn weer even genoeg letters en  de hoogste tijd voor wat mooie plaatjes van die prachtstad.

Bij de foto met de maan heb ik natuurlijk Photoshop gebruikt, gewoon omdat ik dat leuk vond en het lijkt ook mooi, althans dat is mijn bescheiden mening. Trouwens in de volgende blog meer over de bloedmaan.

Tijdens het tweede bezoek heb ik niet zo heel veel plaatjes geschoten, maar wel degene die ik wilde dus ook deze keer was het niet alleen heel gezellig maar kom ook steeds met mooie plaatjes weer thuis.

Wil je helemaal niks missen van al dit moois dan kun je me volgen op de diverse sociale media zoals  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin..

In mijn volgende blog neem ik jullie mee naar het Woetstok festival wat eind juni plaatsvond. Ik probeer deze volgende blog begin volgende week te plaatsen want daarna moet ik jullie nog vertellen van de bloedmaan, het fotograferen van de melkweg en een toffe fotoshoot. Nu weten  jullie gelijk  dat ik ook hele mooie portretten kan maken? dus wil je zelf een keer op de foto of weet je iemand neem dan even contact op via het contact formulier. Prijs voor een studio shoot voor 1 of 2 personen is 50 euro. Een bruiloft of zwangerschaps shoot kan ook kortom er is veel mogelijk.

Wil je een keer met mij op stap dan kan dat uiteraard ook, stuur me maar een prive berichtje. Wil je meer een soort van workshop ook dat kan neem ook hiervoor even contact op voor meer info en de kosten hiervoor komen we wel uit.

Dit was hem weer mensen, ik zeg alvast een prettig weekend tot de volgende

Groet

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x