Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Inmiddels is het al weer een dikke week geleden dat ik in Rotterdam ben geweest. Het kwam er eerder nog niet van om een blogje te maken over dit fototripje. Het was prachtig mooi weer maar ook erg helder en vooral koud ook, ofwel ideaal weer voor  long exposures tijdens zonsondergang. Dus thuis al mijn lenzen en filtters schoongemaakt, accus opgeladen, geheugenkaartjes leeg en instellingen gecontroleerd dus klaar om te gaan.

In Rotterdam aangekomen de tram gepakt en bij de halte leuvehaven uitgestapt, en richting de maastunnel gewandeld en uiteraard ook weer terug en op de terugweg tijdens het fotograferen genoten van de mooie zonsondergang.

Dit zijn zo’n beetje de plaatjes die ik in de middag maakte voor zonsondergang

Dit zijn de plaatjes die ik tijdens de zonsondergang maakte al dan niet met behulp van mijn nd filter,

En dan heb ik nog dit plaatjes

Als je hier goed kijkt zie rechtsonderin een huishoudtrap staan, hierop stond een fotograaf een bruidspaar te fotograferen op de eerste verdieping waar ook een heer met een flitser stond en volgens mij stond er nog iemand bij met een reflectie scherm. Was leuk om dit te zien we hebben elkaar gegroet en toen zat hun shoot er op en die van mij eigenlijk ook.

Moe, koud, Voldaan en met een hoofd vol ideeën ben ik weer richting huis gegaan en omdat ik die ideeën nog heb wil ik binnenkort nog een keertje naar rotterdam. Vorige week ben ik ook in photoshop nog even creatief bezig geweest.

Ook dit is erg leuk om te doen. Vind je het leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me volgens op de sociale media via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Heb je een vraag, wil je een keer gefotografeerd worden of wil je een keer met mij op pad dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Fijne avond gewenst

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x