Omdat mijn camera weg was voor reparatie (na het koeienincident) ben ik maar weer eens in photoshop gedoken en omdat ik foto’s had van een american football team heb ik deze foto’s gebruikt voor een soort van projectje. Van een aantal foto’s heb ik middels verschillende actions in photoshop een soort van kunstwerkjes gemaakt. Deze vielen zo goed in de smaak bij de Utrecht Dominators dat ze een aantal van de foto’s willen gebruiken voor hun wedstrijdposters. Hoe trots kun je zijn met zulke complimenten. De bewuste foto’s laat ik nog even niet zien omdat de club inmiddels ook mijn blog leest en deze foto’s moeten nog even geheim blijven. Maar hier een aantal foto’s die ik wel kan laten zien.

rst_dominators_grunge-art-28-augustus-2016-1-2-custom

rst_utrecht-dominators-photoshop-afterburn28-augustus-2016-1-3-custom

dominaators-on-black-background-ii-custom

dominataors-iiii-custom

Toen bedacht ik dat ik nog wel een paar foto’s in mijn archief had waar ik ook wel mee aan de slag kon, dat is een stoomlocomotief geworden een een rally truck waarvan ik persoonlijk de Locomotief er mooi vind. deze staat ook op de voorpagina slideshow.

rst_train-07-september-2013-1-custom

rst_dakar-truck-valkenswaard-08-november-2015-1-custom

 

Dit was het weer ff voor nu, volgende weer terug naar de blauwe uurtjes, bruggen en havens. Vind je het nu leuk wat ik doe of wil je op de hoogte blijven kun je mij onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest of  Follow my blog with Bloglovin.

 

Robert

One thought on “Photoshop art”

  1. Wat is dit gaaf geworden, ik heb de actions ook gekocht, alleen in heb de NL photoshop en dan moet ik het omzetten, en daar hik ik een beetje tegen op. Maar wanneer ik dit zie denk ik toch echt dat ik de stap een keer moet zetten..;-) dank je wel voor het duwtje in de rug.

    Gefeliciteerd met de mooie reclame…

    Groetjes Von

Leave a Reply

Translate »