Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige week vertelde ik jullie dat er een aantal leuke dingen stonden te gebeuren. Als eerste dit, een aantal weken geleden werd ik benaderd door een COO van een Deens architectenbureau, ja je leest het goed, uit Kopenhagen. Deze meneer schreef dat ze bezig waren met een project en ze waren geïnteresseerd in een foto die ik in 2015 een keer heb gemaakt bij de haven in Wageningen. Hij schreef er ook bij dat hij een limited budget had maar na een paar keer heen en weer mailen zijn we eruit gekomen. Hoe vet is dat een deens bedrijf die een foto van mij van flickr heeft gevonden. Het gaat trouwens om deze foto.

Bovendien krijg ik het eindresultaat ook teruggemaild + een link naar het uiteindelijke project. Ik ben zo benieuwd wat dat gaat worden. Maar dat is nog niet alles want Binnenkort ga ik mijn eerste bruiloft fotograferen, en dat is spanneeeeeeeeeeend oei oei oei, een ex-collega benaderede mij of ik ook bruiloften fotografeerde en daar moest ik op zeggen dat ik dit nog nooit gedaan had maar hij vond mijn portret en evenement foto’s erg mooi en vroeg of ik het toch wilde doen. Hierover hebben we gepraat en ik heb nogmaals duidelijk gemaakt dat dit de eerste keer is dat ik zoiets doe. En als het zover is dan laat ik jullie natuurlijk ook wat plaatjes zien.

Gaaf he? Maar door drukte, het wisselvallige weer en andere perikelen ben ik de laatste tijd niet aan fotograferen toegekomen. Maar was in Utrecht aan het wachten op het Station, had mijn camera bij me en heb daar wat fijne straatplaatjes gemaakt

Ik ga me verder verdiepen in de bruilofts fotografie. Ik wens jullie allemaal een fijne avond en ik zie jullie weer bij de volgende blog toch? en als je niet zo lang kan wachten kun je me volgen op facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

O, ja voor ik het vergeet met mijn facebookgroep Stads, Land, lucht en zeegezichten ga ik aanstaande zondag op pad, kijk even in de groep wordt lid als je dat nog niet bent en ga gezellig mee fotograferen.

Enfin, zie jullie later

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x