Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het is al weer even geleden sinds mijn laatste post op mijn weblog dus is het nu weer de hoogste tijd om wat van me te laten horen. Het is niet zo dat ik geen foto’s heb gemaakt maar het ontbreekt me vaak aan tijd en daarbij waren er nog wat andere prioriteiten. Maar goed, op zaterdag 8 april was de feestelijke heropening van het gemeentehuis hier in Wageningen en ik heb me daar uitstekend vermaakt en uiteraard was mijn camera er ook bij. Het was een gezellige boel en heb leuke mensen ontmoet en de Vrienden van Straks hebben de foto’s van hun optreden van mij gekregen waar ze heel erg blij mee zijn. Ook kwam ik Cees Beumer tegen die veel fotowerk doet voor onder andere de gemeente Wageningen. We hebben het plan om er samen een keer op uit te trekken. Kortom het was een leuk en gezellig gebeuren.

Ik kan terugkijken op een leuke middag en heb er een mooie serie foto’s bij, Zie je jezelf, stuur me dan ff een berichtje zodat ik de bewuste foto naar je kan mailen. Later deze week volgt er nog een blogje met de eerste resultaten van de bigstopper die ik sinds vorige week heb. Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x