Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Zwitserland
Op vakantie naar Zwitserland,

Dag 4,

Dag 4 zou in het teken staan van de Glacier express, maar zonder ontbijt kun je natuurlijk niet vertrekken, na het ontbijt was het weer de bus in voor een mooie rit naar Brig met ook nu weer prachtige landslides.

Onderweg hadden we nog een korte stop op de Nufenen pas, een mooie plek met een schitterend uitzicht. Natuurlijk heb ik hier weer een paar mooie foto’s gemaakt en konden we van de gelegenheid gebruik maken om even naar het toilet te gaan. Na een stop van ongeveer een half uur ging de reis weer verder richting Brig.

en van Brig met de Glacier Express naar Disentis een treinrit van ruim 3 uur. Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer had verwacht van deze treinreis. Maar we zaten gezellig met Henk en Marian te kletsen over van alles en nog wat en vooral nog over de vorige dag.

Tijdens deze Treinrit ook weer de nodige mooie landschappen gezien en als het aan mij lag stopten we om de 100 meter en na elke bocht maar uiteraard is dat niet mogelijk.

Kortom het was weer een leuke dag ondanks dat ik meer had verwacht van deze treinrit is het toch weer gezellig geweest. Rond 5 uur waren we geloof ik weer terug in het hotel en om zes uur weer even in de bar voor een drankje alvorens we aan tafel gingen. Ook ‘s avonds hebben we hier nog even lekker gezeten.

Voor morgen staat er een dorpswandeling op het programma en de middag zouden we doorbrengen bij een stuwmeer en winkelen in Saas Fee..

Onze avonturen in Zwitserland van de vorige dagen vind je hier: dag 1, dag 2, dag 3

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x