Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Op vakantie naar Zwitserland,

Dag 2,

7 uur opstaan, douchen en om half 8 konden we ontbijten. Het was een eenvoudig maar goed ontbijt, kopje koffie erbij en om kwart over 8 zaten we weer in onze Bolderman bus om onze weg naar Saasgrund te vervolgen.

Ik vind het altijd mooi om te zien hoe het landschap onderweg veranderd, van vlak, naar heuvelachtig naar bergachtig. Dan zie je al die dorpjes op de berghellingen liggen, ohhh ik kan daar echt van genieten.

De Route was niet erg lang maar wel mooi en zoals ik al aangaf bergachtig.

Zwitserland roadmap

We hebben een mooie stop gemaakt in Brientz am see, daar hebben we lekker rondgewandeld en heb ik een paar mooie plaatjes geschoten inclusief een foto van het meest gefotografeerde straatje in Zwitserland (aldus de reisleider / buschauffeur). In Brientz hebben we ook een kleine lunch genuttigd.

Ik geloof dat we rond 3 uur weer in of bij de bus moesten zijn zodat we onze reis weer konden vervolgen. Omdat er tijd over was beloofde de chauffeur ons nog te trakteren op een mooi uitzichtpunt zodat we nog wat mooie foto’s konden maken, en zo gezegd zo gedaan.

Natuurlijk heb ik hier een hele serie gemaakt maar dit is één van de mooiste van deze serie. Ik heb hier echt genoten van de uitzichten, echt zo mooi, maar nog niks in vergelijking met wat  ons in de komende dagen nog te wachten stond.

Even later was het weer instappen geblazen om het laatste stukje nog eventjes af te leggen. Toen begon de chauffeur te vertellen dat hier een hangbrug in de buurt was en vroeg aan ons of we hier ook nog even wilden stoppen. Eeuhhh, lijkt me wel toch dacht ik en gelukkig de meerderheid was helemaal voor dit plan. Dit betrof de Gomsbridge in Bellwald, omdat Henriëtte helemaal niet houd van bruggen, laat staan hangbruggen, waagde ik in mijn eentje de oversteek.

Eenmaal terug bij de bus was het nog een goeie drie kwartier rijden voor we bij  hotel Azalea aankwamen. Hier de koffers uit de bus, inchecken en spullen naar de kamer en dan even rust. Hoewel, ik had dorst en wilde eigenlijk wat drinken gaan halen in de bar, maar Henriëtte wilde ff bijkomen. Na ongeveer een half uurtje zijn we een drankje gaan halen en daarna konden we aan tafel voor het diner. De tafel waar we gingen zitten werd onze eetplek voor de rest van de week en hier leerden we Henk en Marianne kennen die de rest van de week onze tafelgenoten zouden zijn bij het ontbijt en diner.

Na het eten nog eventjes zitten en toen was het wel klaar met de dag, een vermoeiende, mooie en indrukwekkende dag.

Dit was het verslag van de 2e dag van onze vakantie naar Zwitserland. Lees het verslag van de eerste dag hier.

Morgen volgt dag 3.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob Hauer

Leuk om je belevenissen te lezen Robert. Ik ga in gedachte met jullie terug naar het mooie Zwitserland😊

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x