Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Het is al weer een week geleden dat ik op stap was met de ccc hunters, Moet je voorstellen met 50 fotogekke fotografen in de trein en dat het ook nog allemaal goed gaat . Wat hebben we een lol gehad met zijn allen. We waren gestart in Utrecht en van Utrecht zijn we naar Arnhem vertrokken om daar een spook of monster te fotograferen. Wij als team hebben voor deze foto gekozen.

Van Arnhem vertrokken richting Deventer met een alfabet opdracht, nu ga ik jullie niet vervelen met de letters maar we hadden daar de gelegenheid om op een terrasje te genieten van het mooie weer en om elkaar wat beter te leren kennen.

Van deventer ging het naar Amsterdam-zuid De opdracht daar was om ramen als priemgetal te fotograferen maar ik ben daar niet meer aan toe gekomen maar natuurlijk wel wat architectonische plaatjes geschoten, vanuit amsterdam zuid was het richting gouda al waar een restaurantje opzochten waar we wat konden eten en/of drinken. Het was een enorm leuke dag waar ik met veel plezier aan terugdenk, en zoals altijd ook weer leuke contacten opgedaan, leuke gesprekken gehad en oude bekenden weer eens de hand geschud. Bedankt iedereen voor de gezelligheid en Ki Tan wat had je dit goed geregeld allemaal.

Op naar de volgende Hunt.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot de volgende blog

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x