Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Alweer 2 weken geleden heb ik weer eens een rondje over de campus gedaan, ik had nog een paar foto’s nodig voor het project waar ik mee bezig ben maar heb daar voor mezelf ook wat plaatjes gemaakt. Ik ben hier ook weer eens met de filters aan de gang geweest om een paar long exposures te maken.

Ik ben niet helemaal blij met de kleuren als ik mijn filter voor de lens zet, ik krijg een groenige waas over de foto die lastig te corrigeren is. Ik moet even uitzoeken hoe dit kan, aan de andere kant ik heb het na de tijd niet meer gehad. Misschien van de week nog een keer een rondje over de campus. Maar eerst komen nog de foto’s van het hoge water in de Rijn, heb een mooie serie foto’s hiervan gemaakt. Waarschijnlijk komt die post aanstaande Zaterdag.  Zondag ga ik de studio induiken in Peer (België), hopelijk kom ik er uit met mooie plaatjes en een hoop opgedane kennis.

Ik wens jullie een fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x