Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik liep er dus al een tijd mee rond maar nu ben ik het dan “Ondernemer”, Wat klinkt dat gaaf hé. De afgelopen weken heb ik veel gewerkt aan de website, je kan nu via de website shoots boeken en betalen met Ideal, je kan de shoot ook bij mij met pin betalen. De website is nog niet helemaal af maar de komende weken zal hier nog aan worden gewerkt. Daarnaast heb ik mijn Werk aan de muur shop behoorlijk aangevuld en natuurlijk ben ik druk met het tweede project van een opdrachtgever. Het eerste project is afgerond en heb vorige week mijn allereerste factuur verstuurd welke inmiddels ook is betaald “Yeah”.

Maar ook Mooie dingen fotograferen doe ik nog steeds, vorige week ben ik nog met de jongens van ons fotocluppie op pad geweest en hebben amersfoort maar weer eens onveilig gemaakt.

Ik heb ook een Landing van een luchtballon meegemaakt, ik was in de uiterwaarden aan het fotograferen toen ik een ballon vrij laag overkwam en ik besloot erachteraan te fietsen.

weer genoeg plaatjes om te bekijken en nog meer plaatjes om nog uit te zoeken. Ik ben super blij dat ik de stap naar het ondernemerschap heb genomen en voel me trots.

Fijne avond nog

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Mohamed

Prachtige foto’s Robert!

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x