Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afgelopen weekend ben ik met mijn zoon Kyan naar Den Haag geweest om daar onder andere wat foto’s van het Binnenhof te maken echter bij het verlaten van de stationshal zag ik gelijk een mooi gebouw en dat moest natuurlijk ook even op de foto. Tijdens het fotograferen van het gebouw ben ik er achter gekomen dat het Zomei ND16 filter niet goed werkt omdat dit filter de lens reflecteerd in de foto en dat is natuurlijk niet de bedoeling, ik zag in eerdere foto’s ook rare boogjes en heel veel vlekjes in de foto’s en dacht dat het aan mijn camera lag maar dat was (gelukkig) niet het geval.

Hebben jullie dit wel eens gehad??

Gelukkig heb ik ook een paar mooie plaatjes kunnen maken

En dan hadden we ook nog een soort van mooi winterweer met van de week een paar prachtige zonsondergang en natuurlijk heb ik hier ook een foto van kunnen maken. Dit is een mooie panorama welke ik met mijn telefoon (Nexus 5x) heb gemaakt.Vind je het nu leuk wat ik doe en wil je hier niks van missen volg me dan via  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

tot volgende week

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x