Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Op maandag 8 juli vertrokken wij voor onze vakantie. We hadden gekozen voor een excursiereis naar Noorwegen, dit land stond al even op onze “bucketlist” en staat er eigenlijk nog steeds op want wat een mooi land is Noorwegen.

goed first things first, om half zeven werden we opgehaald en werden we naar het wisselpunt in zeeland gebracht en na een kop koffie daar koffers inladen en gaan, eerst via duitsland naar Travemünde en met de nachtboot van Travemünde naar Malmö in Zweden en vandaaruit naar klokkleiva voor onze eerste overnachting in Noorwegen. Van Klokkleiva naar Geiloo waar we 5 nachten zouden blijven en daarna in omgekeerde volgorde weer terug.

Vanuit Geilo hebben we de meeste excursies gedaan. Op onderstaand kaartje kun je zien waar we geweest zijn.

bij de oranje punten zijn we geweest in Noorwegen

We hebben schitterende landschappen gezien, prachtige watervallen bewonderd, met 25+ graden door de sneeuw gelopen, mooie fjorden bezocht, leuke stadjes en dorpjes gezien, en een mooie treinrit gemaakt met de Flåmsbana met een tussenstop bij een waterval waar ik nog een filmpje van heb trouwens

Het is een schitterende reis geweest waar we nog heel vaak aan terug zullen denken en we hebben Noorwegen gelijk weer op onze bucketlist gezet. We zijn een beetje verliefd geworden op Noorwegen.

Neem de tijd, een kop koffie en geniet van wat ik door mijn camera zag tijdens deze onvergetelijke vakantie.