Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ik sta een beetje stil, of beter gezegd stond een beetje stil, niet lekker in mijn vel, af en toe uitval van vooral mijn linkerkant tintelingen en dergelijke. Bij de Neuroloog geweest een MRI gehad maar hier was niks op te zien. Nu wordt ik onder handen genomen door een psychosomatisch therapeut. Anyway de zin om te fotograferen was er een beetje af, ik zeg was want begint langzaam weer een beetje terug te komen.

Deze serie is van eind vorige maand, dus ongeveer 3 weken geleden. Meegenomen door vrienden naar (hoe kan het ook anders) Rotterdam. Saai aan het worden? Helemaal niet zelfs. We hebben bij Vers 010 heerlijk gegeten en daarna op pad.

deze keer bij Hotel New York en omstreken.

Wil je meer van mijn werk zien of op de hoogte blijven van alles wat ik doe op fotogebeid volg me dan op facebooktwitterinstagram, of  Volg me via Bloglovin.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x