Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Ruim twee weken geleden ben nog een keer naar Rotterdam geweest, dit keer samen met Kyan (mijn zoon). Het was slecht weer, het waaide hard, het was koud en aan het eind van de middag en begin van de avond begon het te plensen. De weersvoorspellingen waren eerder op de dag beter dan de werkelijkheid.

Natuurlijk moest ik van Kyan ook wat foto’s maken

Geprobeerd om in de haventjes wat foto’s te maken maar helaas, het was allemaal niksDit hele bezoek aan Rotterdam leek op een fiasco uit te draaien. Natuurlijk hebben Kyan en ik wel schik gehad met zijn tweeën. Op de kade richting de Willemsbrug aangekomen nog maar eens een poging gedaan om een lange sluitertijd plaatje te maken maar helaas, wederom zonder het gewenste resultaat.Toen we richting de Willemsbrug liepen kwamen we langs een kerel met een bakfiets, paar dozen naast de bakfiets en een flesje en een glas bier in zijn hand. Hier keken we wel een beetje raar van op in de kou en de harde wind enfin ik groette de man en we liepen nog een stukje door. Even later komt die beste man naar me toe lopen en duwt me 2 flesjes Rotterdams bier in de hand waarna hij vertelde dat dit zijn biermerk was en dat hij promotie foto’s aan het maken was. Dat verklaarde het één en ander weer. Dus nu had ik een zootje slechte foto’s en 2 biertjes.

Na nog wat pogingen om mooie platen te schieten

Begon het langzamerhand te schemeren en het begon ook steeds kouder te worden maar toen de lampjes aan gingen hier en daar nog wat gepobeerd maar de inspiratie en de zin om te fotograferen was helemaal verdwenen en wilde het eigenlijk voor gezien houden.

Met hulp van photoshop wordt het toch nog wat

Eigenlijk wilden we de Tram gaan opzoeken en wat gaan eten toen ik ontdekte dat we helemaal aan de verkeerde kant waren en op dit punt niet naar de overkant konden. Inmiddels hield het op met zacht regenen en begon het behoorlijk te plenzen. In deze regenbui heb ik deze plaat nog kunnen schiten.Toch 1 mooi plaatje dacht ik nog, ondertussen de hoek om gegaan en richting de Hef gelopen, en toen was het er weer, ideeën en inspiratie maar ook een zoon die schoon genoeg van had.Vergis je niet want ook hier spoelde het nog behoorlijk, maar dit zijn wel de plaatjes die ik wilde. Koud en nat alles ingepakt om eindelijk richting de tram en richting het eten te gaan. Maar ja een paar 100 meter verder kom je dit dan tegen.Na een luid en duidelijk Oh nee van zoonlief alles maar weer uitgepakt om echt de allerlaatste te maken.. Hierna de tram ingedoken, op het station voedsel gescoord en dit in de trein lekker opgegeten en het mag duidelijk zijn dat het meer dan gesmaakt heeft.

Dank je wel Kyan voor je gezelschap.

Vind je het leuk wat ik doe en laat zien dan kun je me volgens op de sociale media via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Volg me via Bloglovin.

Heb je een vraag, wil je een keer gefotografeerd worden of wil je een keer met mij op pad dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Fijne avond gewenst

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x