Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige week dinsdag ben ik met een vriend van mij wezen fotograferen bij de brug in Nijmegen, je weet wel die ene. Ook wilden we bij de de nevengeul en de andere bruggetjes fotograferen maar vanwege het extreme mooie weer stikte het er van de dagjesmensen die elk op hun manier aan het genieten waren van het mooie weer, wat overigs heel begrijpelijk is hoor. Qua fotograferen was het niet heel spannend het werd heel eventjes mooi bij de zonsondergang maar ook dat was snel weer voorbij. Enfin hier zijn wat plaatjes van mijn camera’s, idd als in meervoud want ik had de d7200 ook meegenomen en dat was maar goed ook want ik was vergeten om de accu van de z-50 goed op te laden.

De meeste foto’s zijn nabewerkt in Lightroom en photoshop, maar een aantal zijn ook bewerkt in Luminar 4. Ik ben een beetje zoekende naar wat voor mij het beste werkt en probeer zo een betere en prettigere workflow te creëren. Of ik nog fotoplannen heb? Zeker weten, ik heb in ieder geval voor mijn volgende blog nog een serie foto’s van wageningen en omgeving klaarstaan en zijn er plannen om binnenkort Rotterdam weer eens te vereren met een fotografisch bezoekje. Ook heb ik vorige week (weer) een kleine drone gekocht omdat ik toch nog eens wil kijken of dit iets voor mij is. Paar jaar geleden als eens geprobeerd maar zonder succes. Ik heb nu een Dji Ryze tello, dit is een superkleine drone maar gemakkelijk in gebruik, als het bevalt ga ik kijken voor een wat duurder exemplaar. Maar ook van deze drone zal ik binnenkort wat opnames plaatsen maar eerst nog ff beetje oefenen.

 

Daarnaast ben ik op zoek naar mensen die zich willen laten portretteren buiten of in mijn studio, dus ben ik eigenlijk op zoek naar foto opdrachten. Dus wil je op de foto of weet je iemand neem dan even contact op. Voor de prijs hoef je het niet te laten want een leuke shoot heb je al vanaf 25 euro en bij sommige shoots krijg je een gratis a3 print van jou mooiste foto. Over printen gesproken, hebben jullie van review van de Fotofabriek al gelezen, wat een mooie produkten hebben ze daar en echt een hele mooie kwaliteit. Klik hier voor deze review.

 

Dit was het voor nu en vergeet niet de leuke shoot te boeken, voor prijzen en mogelijkheden kun je op de betreffende pagina’s kijken of neem even contact op, dat mag via mail, het contactformulier of via een prive bericht.

 

Groetjes en tot de volgende.

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x