Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Nieuw jaar, nieuwe website. Nou ja Januari is al bijna weer voorbij maar ik ben de afgelopen 2 weken enorm druk geweest om mijn website om te bouwen en een wat professionelere uitstraling te creëren. Wat ik nu heb:

  • Een mooi sorteerbaar portfolio
  • Een geheel vernieuwde shop
  • Een mooi overzicht van de diensten die ik verleen
  • Mijn vertrouwde weblog
  • En natuurlijk mijn werk aan de muur winkel.

In mijn shop kun je nu ook de foto’s los aanschaffen voor 45 euro, na aankoop kun je deze downloaden. Momenteel staan er drie werken in maar met de tijd zal die verder uitgebreid gaan worden. Ook het portfolio wordt nog verder uitgebreid, Ik vind het een mooie website geworden, veel overzichtelijker en duidelijker maar er is natuurlijk ook nog een todo lijst.

  • Privacy verklaring
  • Algemene voorwaarden

Daar ga ik morgen verder mee aan de slag, want hier kan ik niet te lang mee wachten.

 

Vanwege het slechte weer de laatste tijd niet heel veel gefotografeerd, behalve dan voor een project / opdracht maar die foto’s kan ik hier niet laten zien. Wel heb ik tussen de bedrijven door een paar foto’s bewerkt mbv photoshop, naast fotograferen vind ik beeldbewerking ook ontzettend leuk om te doen. Helaas zijn dit tijdrovende bezigheden maar de resultaten mogen er zijn.

 

 

Ik hoop bij de volgende blog weer nieuwe foto’s te kunnen laten zien. Hebben jullie vragen, opmerkingen, ideeën of missen jullie iets op de stie laat het me dan weten. Voor nu wens ik jullie nog een fijne avond.

 

Groetjes

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x