Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.
Mijn 1e keer in Italië

Mijn 1e keer in Italië.

Zaterdag ochtend 4 september vertrokken we voor een 12 daagse reis met onze vertrouwde Bolderman richting Italië. Het was een lange reis en eer we op de plaats van bestemming aankwamen waren we 2 dagen verder. Onderweg genoeg leuke dingen gezien en zodra ik de bergen zie begint mijn vakantie gevoel al en wil ik niks liever dan overal stoppen om foto’s te maken. Helaas kan dat niet en dat is gelijk een nadeel van zo’n groepsreis. De eerste dag is het altijd even wennen aan het gezelschap wat ook mee op reis was maar dat ging ook wel weer snel. Het was een leuke en gemeleerde groep.

Onderweg hebben we 2x een overnachting gehad in een zogenoemd overnachtings hotel, dit was zowel op de heen als te terugreis. De meeste van die overnachtingshotels zijn een beetje slechter qua ligging maar ook qua bed en noem zo maar op. Het bestemmings hotel Le Naiadi in Bolsena was een leuk hotel met vriendelijke personeel en ruime schone kamers. Nu moet ik zeggen dat het laatste overnachtingshotel in Freystadt, hotel Pietsch een superfijn en leuk hotel was.

Dit mooie hotel lag pal aan het strand van het meer van Bolsena. Vanuit dit hotel hebben we allerlei excursies gedaan, zo zijn we bijvoorbeeld 2x in Rome geweest, we zijn in verona geweest maar ook bijvoorbeeld in Orvieto. Ook hebben we een leuke boottocht gemaakt met Navigazione Alto Lazio en zijn we rond één van de eilandjes gevaren die in het meer van Bolsena liggen.

‘s Avonds na het diner gingen we met een klein groepje nog een terrasje opzoeken om daar gezellig nog wat te drinken om de dag af te sluiten.

We hebben ontzettend veel mooie dingen gezien, leuke stadjes, het colosseum in Rome en bijvoorbeeld het Forum Romanum en het indrukwekkende vaticaanstad. Maar ook bijvoorbeeld het iets kleinere colosseum in Verona. Ik heb veel mooie foto’s gemaakt maar ik heb vooral genoten van al die mooie momenten die ik in mijn herinnering meeneem.

Omdat het zo’n leuke groep was heb ik geopperd om een groepsfoto te maken en deze naar iedereen te mailen, dat bleek een goed idee te zijn en zo gezegd zo gedaan. Iedereen heeft de foto inmiddels ontvangen.

we hebben een topvakantie gehad en zou graag weer teruggaan, de reis werd afgesloten met het gebruikelijke afscheidsdiner wat overigens ook altijd top verzorgd is. Nogmaals we hebben genoten van deze vakantie en het leuke is dat we er een paar nieuwe vrienden (Trudie en Marcel) bij hebben en met hen hebben we afgesproken om elkaar nog eens op te zoeken. En natuurlijk Hans en Anita, ik heb moeten beloven dat als ik in Scheveningen ben om bij hun een kop koffie te komen drinken. Tot slot kunnen we ook niet om Liza en Wilfried heen, toch wel een beetje de gangmakers van het hele stel.

Genoeg woorden tijd voor wat plaatjes van het mooie wat Italië ons heeft laten zien, bij deze een impressie omdat ik geen 400 foto’s hier kwijt kan en ik denk ook niet dat iemand hierop zit te wachten. Mijn 1e keer in Italië is zeker niet tegen gevallen en ik ga liever gister dan vandaag nog een keer terug naar dit mooie land.

Ik ga nog even kijken of ik de rest van de foto’s ergens kwijt kan en als dat zo is dan laat ik dit uiteraard weten.

Na thuiskomst hadden we allebei nog een paar dagen vrij en daarna begon mijn laatste week bij Postnl en inmiddels zit ik nu in mijn 2e week bij mijn nieuwe werkgever Expert. Dit was ook best wel spannend om na zoveel jaar IT weer in een winkel te werken en best wel vermoeiend naar iets meer dan een jaar 20 uur per week naar nu 39 uur per week.

Oh en vorige week donderdag had ik nog een bruidsreportage samen met mijn maatje Dj, ook dat was een topdagje maar hier ga ik meer over vertellen in mijn volgende blogpost en hopelijk kan ik dan ook wat foto’s van deze reportage laten zien.

Dit was het voor vandaag, hopelijk tot snel.

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x