Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Middagje zandvoort

Zo, wat vliegt de tijd. Het is al weer drie weken geleden dat ik een middagje op het zandvoortste strand heb gefotografeerd, ik wilde hier voornamelijk beweging van het water fotograferen en natuurlijk de kitesurfers. Er stond een stevig windje dus er waren veel kitesurfers hun kunsten aan het vertonen, het ziet er altijd spectaculair uit en omdat ik niet gewend ben om actie te fotograferen voor mij ook wel lastig om vast te leggen. Maar oefening baart kunst zeggen ze altijd en dus zijn de actie foto’s weer wat beter dan de laatste keer op scheveningen.

Ook was ik druk in de weer met mijn bigstopper om te proberen of ik de beweging van het water vast kon leggen, ik was hier zo druk mee dat ik op een gegeven moment tot aan de knieën in het water stond. Dit kwam omdat ik niet aan het opletten was, tenminste niet op mijn omgeving en dit in combinatie met het opkomende water en de vrij hoge golven resulteerde dus in een nat pak. Niet heel erg want na een half uurtje lopen was ik nagenoeg weer droog, behalve mijn voeten dan want die waren nog nat toen ik thuis kwam.

Over thuiskomen gesproken, ik kan zeggen dat ik thuiskwam met bijna 1000 foto’s. Dit kwam doordat ik veel in actie foto’s in de burst mode heb geschoten, en als je dan zo’n burst serie aan elkaar plakt krijg je hier een soort van mini timelapse.

Uiteindelijk ben ik moe maar voldaan thuisgekomen met een mooie serie foto’s en dat is altijd prettig.

Een kleine selectie van de kiters.

Natuurliijk heb ik ook nog wat mooie strandplaatjes geschoten.

Ik vind het altijd mooi hoe het natte zand reflecteert, nu ben ik zoals jullie onderhand wel weten, gek op reflecties. Maar zoals ik ook zei ben ik druk in de weer geweest met mijn big stopper om te proberen of ik de beweging van het water vast kon leggen. Ik ben namelijk gek op de foto’s van Rachael Talibart, zij maakt magische foto’s van golven, door Rachael geïnspireerd maakte ik deze serie.

Wauw, dat zijn al weer een hele stapel foto’s en dan zijn dit nog maar selecties. Je kan echt blijven klikken tijdens zo’n middagje op het strand in Zandvoort.

Updates!

Ik ben nog steeds op zoek naar klanten. Dus ook nu weer aan jullie de vraag “Weet je iemand die een fotograaf nodig heeft dan hoor ik dit enorm graag.” of het nu om een lifestyle, urban / streetstyle shoot gaat of bijvoorbeeld product fotografie ik doe het met liefde en heel veel plezier. Sinds mijn laatste post is er veel interesse en hebben drie mensen toegezegd een shoot te willen boeken.

Werk aan de muur loopt ook nog lekker door, en ook deze en vorige week een sale gehad en natuurlijk ben ik hier ook enorm blij mee. Volgende week komen hier weer een paar nieuwe werken in.

Apparatuur.

Gisteravond heb ik een opnametafel besteld om zo mooiere product foto’s te kunnen maken, deze zou vandaag binnenkomen maar het bezorgmoment is helaas naar maandag verplaatst, dus nog even geduld.

Plannen!

Plannen zijn volop in de maak, we gaan zowiezo volgende week weer een avondje lightpainten, natuurlijk met mijn maatje Dirkjan en 2 facebookvrienden die al wat meer ervaring hebben met het lightpainten, dus dat wordt ook weer een gezellig avondje.

 

O, ja bijna vergeten. Vorige week zondag hebben we een hele toffe urban / streetstyle fotoshoot gedaan op de NDSM werf in Amsterdam. Dit is een hele vette locatie om shoots te doen maar hier gaan we ook een avondje lightpainten plannen. Tijdens deze shoot kwamen we een rapster tegen die een videoclip aan het opnemen was, ze was zo aardig om even met onze modellen mee te poseren. Natuurlijk hebben we de clipmakers en de zangeres de betreffende foto’s gestuurd maar meer hierover in mijn volgende post.

Nu zijn we er wel denk ik. Genoeg te lezen en genoeg foto’s om te bekijken. Ik heb een fijn middagje Zandvoort beleefd en hopelijk is dit terug te zien in de foto’s. Heb je vragen dan mag je die altijd stellen, dat kan via een reactie hieronder, via een prive bericht op de socials of via het contactformulier.

Tot de volgende keer.

 

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x