Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Toen ik begon met fotograferen wilde ik pertinent geen mensen in mijn foto’s en aan portretten en dergelijke moest ik al helemaal niet aan denken. Sinds een jaartje of zo is daar veel verandering in gekomen en begin ik het steeds leuker te vinden om een fotoshoot te doen. Zo ook op 16 maart met de fotogroep Cool Click events in Delft. Nu was ik een paar jaar geleden al eens in om het station te fotograferen en daarom heb ik dit deze keer overgeslagen. Maar in de Middag kwamen er een aantal dames die met ons mee de stad in gingen zodat wij mooie plaatjes van deze fotomodellen konden maken. Of dat gelukt is?

Zelf ben ik erg blij met deze foto’s en ik denk dat jullie in de toekomst meer van dit soort werk van mij gaan zien.

Was dit het dan? Nee nog niet want na deze shoot zijn we wat gaan eten om daarna als afsluiter, de kers op de taart zeg maar dit te gaan doen

Wat een dag en wat een lol hebben we gehad met zijn allen, Dank jullie wel Gerrit en Rob voor de organisatie. Dank jullie wel jasmine, lydie, michaella en Yeni voor het poseren. Ik kijk uit naar het volgende Cool Click Event.

Vind je het nu leuk wat ik doe en laat zien volg me dan de sociale media, dat kan onder andere hier: facebooktwitterinstagram, of  Volg me via Bloglovin.

Fijne avond nog

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob

Mooi werk maak je man?

2
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x