Afgelopen zondag heb ik mijn camera opgestuurd naar een Nikon Service Point voor reparatie, het bovenste schermpje is gebarsten en zal worden vervangen. Dat betekent dat ik mijn camera een tijdje moet missen. Maar voordat ik mijn camera naar het postkantoor bracht  heb nog een mooie serie foto’s kunnen maken, maar voordat ik julie deze foto’s laat zien heb ik een paar mededelingen. Op de website is nu een vertaalknop aanwezig om de teksten van de blogs te vertalen zodat ik niet meer dubbele teksten hoef te schrijven. Het tweede punt is dat ik op zoek ben naar een nieuwe website template dit omdat ik wil dat mijn foto’s het middelpunt van mijn website zijn en ik denk dat dat nu niet het geval is, dus als iemand suggesties heeft dan hoor ik dat graag. En dan is het nu hoog tijd voor de beloofde foto’s:

RST_7 mei avondwandeling-07 mei 2016-1-2 (Small)

RST_Ganzenkoppel met jong-07 mei 2016-1 (Small)

RST_Ganzenkoppel met jong-07 mei 2016-1-2 (Small)

RST_Zonsondergang 7 mei-07 mei 2016-1 (Small)

RST_Ganzerikjes-08 mei 2016-1 (Small)

RST_Zonsondergang binnenveld-09 mei 2016-1 (Small)

De rest van de foto’s bewaar ik voor mijn volgende blog maar ondertussen kun je me volgen via facebook, google+, twitter, instagram and Pinterest, Dan zie ik jullie de volgende keer weer.

 

Robert

Leave a Reply

Translate »