Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Afgelopen zaterdag was het zover de 2e meet en greet van mijn facebookgroep Stads, Land, Lucht en zeegezichten. Helaas was de opkomst niet heel erg groot we waren maar met zijn vieren maar dat mocht de pret niet drukken. We waren op een toplocatie met mooi licht en we hebben voornamelijk veel plezier gehad, genoten van de uitzichten en de mooie luchten en ter afsluiting hebben we in een cafeetje onder het genot van een drankje nog even nagekletst. Inmiddels heb ik al een paar foto’s gedeeld op facebook en instagram maar hier plaats ik natuurlijk ook nog even een kleine selectie.

Aanstaande zaterdag loop ik mee in een fotowalk in Amersfoort met een hele grote groep, ben benieuwd wat dat gaat worden en zaterdag over een week eerst ff naar chipclean in Heumen en dan door naar Rotterdam. Kortom er komen nog veel mooie plaatjes langs de komende tijd en wil je hier nou niks van missen kun je me onder andere volgen via facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin. Hou je van het fotograferen van stads, land, lucht en zeegezichten wordt dan lid van mijn facebookgroep en ga een keertje mee met een meet en greet. Ik probeer elke 2 maanden een walk te organiseren.

 

Tot volgende week maar weer

 

Robert

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Hans van Bockel

Mooie opnamen, Robert! Stuk voor stuk juweeltjes van mijn stadje! 🙂 Hans

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x