Het is natuurlijk geen geheim meer dat ik het werken met lange sluitertijden erg leuk vind om te doen. Ik ga er dan ook regelmatig opuit om dit soort foto’s maken en dan meestal in mijn Woonplaats Wageningen, vaak na het werk ben ik dan de vinden in de uiterwaarden of de haven. Ik hou van de rust en de stilte die er dan heerst, vooral in de uiterwaarden langs de Rijn vaak ben ik daar in mijn eentje en kan dan enorm genieten van het uitzicht, de rust en de zonsondergangen. Hier zijn nog een paar plaatjes die ik in de afgelopen periode heb gemaakt.

rst_wageningen-haven-long-exposures-tokina-13-oktober-2016-1-custom

rst_wageningen-haven-long-exposures-tokina-13-oktober-2016-2-custom

rst_wageningen-haven-long-exposures-tokina-13-oktober-2016-3-custom

rst_haven-van-wageningen-reflecties-18-oktober-2016-2-custom

rst_haven-van-wageningen-reflecties-18-oktober-2016-1-custom

rst_haven-van-wageningen-reflecties-18-oktober-2016-1-2-custom

Het industriële vind ik mooi om te fotograferen en dan vooral met reflecties zoals het water onder de kraan na een fikse regenbui en als er dan ook nog een schip langskomt met verlichting die een mooie streep trekt met de rook van de schoorsteen er tussen vind ik helemaal geweldig.

rst_herfstlucht-rijn-18-oktober-2016-3-custom

rst_herfstlucht-rijn-18-oktober-2016-1-custom

En niet te vergeten de schitterende kleuren in de lucht tijdens een zonsondergang en als er dan een Rijnaak langs komt varen dan geniet ik op en top van mijn hobby. Zie ik jullie de volgende keer weer op mijn website? Kun je niet zolang wachten volg me dan via  facebook, google+, twitter, instagramPinterest, Tumblr of  Follow my blog with Bloglovin.

Robert

Leave a Reply

Translate »