Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Vorige week ben ik op stap geweest met mijn favoriete facebookgroep Cool Click. De evenementen en photowalks van deze groep zijn altijd een feestje. Deze keer waren we in Utrecht voor een masterclass flitsfotografie van niemand minder dan Johan Huizing.

De eerste locatie was de kloostertuin bij de Dom, hier kregen we eerst wat theorie over het flitsen en werd er wat uitleg gegeven over flitslicht en duurlicht en hoe dit te combineren. Na Nog wat technische uitleg konden we met de meegekomen modellen aan de slag. Daarna was het opwarmen onder het genot van een hapje en drankje in Grand Cafe Lebowski. Na het een en ander genuttigd te hebben was het door naar de tweede locatie, dit was het verlichte tunneltje.

Nadat we hier ook de nodige foto’s hebben geschoten wilden we in Hoog Catharijne nog wat foto’s maken maar vanwege de drukte daar hebben we hier vanaf gezien. Nadat hier een aantal mensen afscheid namen zijn we met een klein groepje nog wat gaan drinken en later hebben we bij een grieks restaurant nog heerlijk gegeten.

Zoals ik zei het is een feestje geweest deze dag, en daarbij heb ik ook een aantal mooie foto’s kunnen maken en denk ik dat ik mijn flitser nu ook vaker ga gebruiken.

Dan nog een paar behind the scenes shots.

Ben je ook geïnteresseerd in een workshop flits fotografie check dan de facebookpagina of de website van het flitshuis.

Het was een enorm gezellige dag, veel geleerd en veel nieuwe mensen leren kennen en heerlijk gegeten.

Ik heb nu al weer zin in het volgende evenement.

Wil je ook een keer mee check dan de facebookpagina’s van cool click en cool click events.

by the way,

Misschien wist je het nog niet maar je kunt bij mij ook een fotoshoot boeken, dit kan in de studio of buiten op een locatie van jou keuze. check hiervoor deze link of neem contact op via het contact formulier.

Wil je me volgen, dat kan natuurlijk ook, onder andere hier: facebook , twitter en instagram. En je kunt me via Bloglovin volgen..

Fijne avond

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob Hauer

Hoi Robert, fijn te horen dat je het naar je zin hebt gehad. Tot de volgende maar weer?

1
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x