Bent u geinteresseerd in één of meerdere afbeeldingen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

In mijn vorige bericht had ik al aangegeven dat ik  met macro fotografie bezig ben geweest dat wil zeggen met druppels en paardebloem pluisjes. Dit met wisselend succes, misschien heb ik hier het geduld niet voor of is het gewoon mijn ding niet maar niet geschoten is altijd mis zeg ik dan maar. Het belangrijkste is dat ik hierdoor weer ontzettend veel inspiratie en ideeën heb gekregen. Hier een aantal van de gemaakte foto’s

Inmiddels ben ik al weer met een andere projectje bezig waar ik het uiteraard in mijn volgende bericht over ga hebben. Ook heb een Pluto triggerset met druppelaar en toebehoren besteld maar het duurt nog even voordat ik deze binnen heb maar eerlijk gezegd kan ik niet wachten om mooie druppels vast te leggen.

 

Dan nog iets leuks, twee weken geleden kreeg ik van de Fotofabriek

een mailtje of ik een product van hun wilde uitproberen om hierover vervolgens een review te schrijven hier op mijn weblog. Vanmiddag heb ik dit produkt besteld en ben ook hier erg benieuwd naar. Wel heb ik alvast een digitaal voorbeeld gekregen, het zou mogelijk moeten zijn om dit hier te plaatsen maar helaas lukt dit momenteel niet.

 

Zo dat was hem weer voor deze week,

 

Vergeet niet mijn werk aan de muur shop te bezoeken want hier staat ook weer nieuw werk in om je lege muur te versieren. Klik hier voor mijn shop of boek nou die leuke fotoshoot eens want het mag weer.

Tot gauw.

 

Robert

 

 

 

Share
0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x